Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz ma dziwne zachowania. Co o tym myslicie ?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo wybuchowo reaguje na niektore sprawy. Najpierw upiera sie przy czyms nawet jesli nie ma racji. Jesli zwracam mu uwage wprost histeryzuje ale nie tak po meski tylko jak jakas kobieta, wariatka i histeryczka. Piszczy i krzyczy. Czy to normalne ? Mysle, ze powinien to leczyc ale tez zaczyna histeryzowac, ze mam go nie obrazac. Tylko ja go nie obrazam.

Gość gość
Narcyzm

Gość gość
Dodam, ze wykancza mnie juz psychicznie ta jego histeria. Np wyjal dla syna bluzke i mowie mu wiesz co zmienimy ta bkuzke, bo ona ma taka metke ostra i go drapie. Przeszkadza mu, a on wtedy histerii dostaje. Wreszczy, piszczy jak jakis psychopata. To jzu jest nie doz zniesienia.

Gość gość
Teraz dopiero tak zaczął się zachowywać czy cały czas tak było?

Gość gość
Nie zawsze tak bylo. Teraz jest bardzo skrajnie.

Gość gość
Edit. Nie. Nie zawsze tak bylo.

Gość gość
On z byle czego dostaje histerii. I to takiej typowo babskiej histerii. Piszczy, wrzeszczy ale jakby nie wiem co sie stalo.

Gość gość
A od kiedy tak się zachowuje? Czy coś innego jeszcze się zmieniło?

Gość gość
Ogolnie jest dobrym czlowiekiem. Od jakiegos roku ma konkretne histerie. Za mocno reaguje na wszystko. To juz mnie tak stresuje, ze nie moge tego wytrzymac.

Gość gość
Nerwica histeryczna. Ale jeszcze zastanowilabym sie co z ta drazliwoscia na wlasna osobe. Nie widzi w sobie problemu, a robi komus krzywde. To jest juz nievezpieczne.

Gość gość
Może problemy w pracy? nie można tego bagatelizować, to równie dobrze może być depresja albo nerwica. Bez psychologa się nie obędzie.

Gość gość
Taka juz jestem wykonczona przez to. Staram sie jak moge staram sie sobie to tlumaczyc ale ten czlowiek nie rozumie, ze nas krzywdzi. Mamy male dzieci, a on robi okropna atmosfere w domu

Gość gość
Moze mu zbadac tarczyce czy to nie nadczynnosc?wtedy czlowiek jest nie do wytrzymania

Gość gość
Myślałam, że histeria to po prostu histeria. Idąc tym tokiem, jako jednostka dociekliwa dopytam czym różni się histeria męska od damskiej? Tym, że zamiast krzyków i pisków jest grożenie pięścią i walenie wódy? :P