Gość gość Napisano Lipiec 20, 2018 Mam 14 lat, 160cm wzrostu i ważę 44kg. Utrzymuję wagę jedząc w takich ilościach codziennie. Czuję się najedzona. Nie przejedzona. Ostatnio usłyszałam, że powinnam si zacząć ograniczać, bo będę gruba. Chcę dodać, że prawie codziennie biegam i uprawiam jogę Posiłek 1: Omlet z 4 jaj. Sałatka (2 pomidory, kilka listków groszku z kulkami, roszponka, oliwa z oliwek, 3 łyżki słonecznika) Przekąska: Baton dobra kaloria kakao&mięta. domowej roboty bez cukru i glutenu 2 rogaliki z dżemem jagodowym (1 wielkości 7 days). Szklanka soku marchewkowo-pomarańczowego bez cukru. Obiad: 500ml zupy pomidorowej z ciecierzycą. 1,5 Saszetki brązowego ryżu, 200g (na surowo) indyka pieczonego, przyprawy i pieczone warzywa (papryka,kukurydza,cukinia) Przekąska: 3 kawałki ciasta z śliwkami bez cukru i glutenu posmarowane masłem orzechowym Przekąska: zupa z obiadu taka sama porcja Kolacja: 2 fit hamburgery, fit frytki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach