Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 777

Mój Ex został bezdomnym.

Polecane posty

Gość gość 777

Przykry widok :-(

Gość gość
jaki byl?

Gość gość 777
W sumie w porządku, ale lubił sobie wypic. Spotykalismy sie 2 lata, chcial sie zenic. Chodzi po miescie z reklamowkami :-(

Gość gość
stracił pracę?

Gość gość 777
No tak... Jakis rok temu prosil mnie o pomoc w znalezieniu pracy.

Gość gość
Watpie zebys mu pomogla. Mam takiego brata i jemu nie da sie pomoc. No chyba, ze czlowiek olalby prace, dom, meza i dzieci i skupil sie tylko na nim krok w krok

Gość gość
ciezko pomoc osobie w takim stadium uzaleznienia...

Gość gość
Moj brat wlasnie jest narkomanem. Jest uzaleziony od narkotykow, a w szczegolnosci od amfetaminy.

Gość gość
ja mam takiego faceta i takim ludziom nie da sie pomoc. odkladam kase i jak tylko bede mogla to sie wyprowadzam. Ciagle zmienia prace, prosi bym pomogla mu szukac. Wiekszosc czasu zwiazku to ja nas utrzymuje. Zrobilam duzo naprawde dla niego, wspieralam i nic nie wypominalam a on dalej robi to samo. nigdzie nie pracowal dluzej niz 2 miesiace ale to z opuszczaniem dni. On by chcial taka prace co sie nie narobi i nikt nie bedzie nad nim stac, ze jak ma ochote zapalic czy skorzystac z wc to to robi i ma gleboko gdzies wszystkich.. Zaluje ze sie z nim zwiazalam i tyle czasu marnuje z nim, ale nie mam gdzie isc musze na wynajem odkladac.

Gość gość
To mu teraz pokaż, że ty sobie ułożyłaś życie w przeciwieństwie do niego. Będzie mu gul skakał ;)

Gość gość 777
On ma zone i dzieci, ale z nimi nie jest. Ma tez rodzicow w tym samym miescie, wiec troche dziwi mnie, ze chodzi po ulicach, a nie mieszka u nich?

Gość gość 777
14,21 Kiedsy spytal mnie czy to prawda, ze jestem po rozwodzie, a ja na to, ze to plotki ;-) Jednak zal czlowieka :-(

Gość gość 777
14,06 faktycznie lepiej daj sobie z nim spokoj, szkoda zycia ;-)

Gość gość
No, są takie wynalazki ;)

Gość gość
Tu trzeba zapłakać a nie śmiać się głupio

Gość gość 777
No nie wiem. Wg mnie stracil prace bo pił. Kto chce pracownika - alkoholika? Przykro patrzec na kogos, kto sie stacza. Dziwie sie tylko, ze rodzice nie wzieli go do siebie. Ma jeszcze 2 braci. W ogole jest coraz wiecej takich osob ...

Gość gość
Dlaczego nie chciałaś wyjść za mąż za niego?

Gość gość 777
Bylam mloda, mialam 20 lat, on 24, bardzo chcial sie zenic. Nie bylam gotowa na slub, on naciskal.

Gość gość 777
Wczoraj wyjezdzalam z miasta na caly dzien i rano widzialam jak spal na lawce :( Dlaczego rodzice nie wezma go do siebie? Niedaleko mieszkaja.. dziwne to wszystko...

Gość gość
Widocznie nie chcą. Na pewno sporo im krwi napsuł już, mnie takich ludzi jest w ogole nie szkoda. Ziazi na własne życzenie. Mialam przyjaciółkę ktorej chłopak pił, przez jakos czas było spokoj jak sie zaszył, ale ten czip działa chyba poltorej roku czy dwa, raz poszlam kwiatki podlać czy kotom dać jesc jak on złapał loty (ona była w delegacji) i wchodze do domu a on z kolegą z torbami pakuje rzeczy żeby wynieść i upłynnić. Wtedy tego nie wiedziałam dopiero gdy wróciła okazało sie ze Zwyczajnie ją okradł.

Gość gość
Tez bym go nie wziela. Nie wiesz co to menel w domu ? To sobie wyobraz...

Gość gość
gość 777 2018.07.22 Wczoraj wyjezdzalam z miasta na caly dzien i rano widzialam jak spal na lawce smutas.gif Dlaczego rodzice nie wezma go do siebie? Niedaleko mieszkaja.. dziwne to wszystko... xxxx Naprawde nie wiesz? A ty byś go wzięła? Póki chla nikt mu nie pomoże

Gość gość 777
A ty byś go wzięła? xxxX Ja nie ;-), ale nie wiem co bym zrobila, gdyby moj syn byl w takiej sytuacji... Widocznie rodzicie nie chca go widziec, ale to dziwne, bo mieszkaja sami i maja 3 pokoje, a on chodzi pod oknami albo spi na przystanku obok. Kiedys wygladal jak mlody bóg, a teraz ...? :-(

Gość gość
no to grubo :D

Gość gość
Alkoholizm straszny nałóg

Gość gość 777
Na to wygląda. Nie wiedzialam, ze tak mozna sie stoczyc...

Gość gość
moj ex tez byl bezdomny , i zdechl na ulicy , ale to byl kawal s*******a

Gość gość 777
Aha

Gość gość
Życie pisze rozne scenariusze, to kim sie stał to efekt jego wyborów. Zostawił dzieci, nie płaci na nie,szwenda sie po ulicach. Jedynie możesz sie cieszyć ze to nie ty za niego wyszłaś. Przyjdzie zima i gdzieś sie schowa.

Gość gość 777
Może gdybym za niego wyszła, to nie byłby w takim stanie ... Sama nie wiem... Parę m-cy temu, gdy mnie spotkal powiedzial, ze zawsze bedzie mnie kochal.. :-(