Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skomplikowana sytuacja rozstaniowa

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry wszystkim, bardzo zależy mi na waszych opiniach jak postąpić. Nie chce być jakoś strasznie mściwa, ale chodzi mi o to, żeby go jednak skonfrontować z sytuacją, bo dlaczego niby mam az tak mu ułatwiać i dać się ot tak zostawić jak d****** tym bardziej, że dla mnie to miało znaczenie. ale od początku. Na wyjeździe poznałam faceta, koleżanka koleżanki bardzo do niego zarywała, ale on umówił się ze mną, najpierw bardzo zabiegał, poszliśmy do łóżka, i romans trwa ok. 4 miesięcy. Tydzień temu wysłałam smsa z pytaniem czy wyjdziemy do kina, odpowiedział, że oczywiście, ale on wyjechał i będzie dopiero w niedzielę po południu i da znać. Nie odezwał się do dzisiaj. Wczoraj spotkałam się z koleżanką (przyjaciółką tamtej), która powiedziała, że on spotyka się z tamtą, co go tak chciała poderwać, i że spał z nią i wymieniła tak intymna sprawę, że musi to być prawda, bo to może wiedzieć tylko ktoś kto z nim miał seks. Uważam, że on mnie porzucił bez słowa. Chcę go skonfrontować z tym. Jak to zrobić? Bo jak nic nie napiszę, nie zadzwonię do niego to dam mu ot tak sie porzucić, ułatwię mu to a tego nie chcę. Jakieś pomysły??? Zakładam też, że nie odbierze ode mnie tel. więc jestem za wysłaniem wiadomości. Tylko jakiej?

Gość gość
Zapytaj go /sms-em/ czy to prawda, chociaż wiesz, że to prawda.Jeżeli nic nie odpowie /zaczekaj ze dwa dni/ napisz mu że jest tchórzem, nie ma zasad i odwagi cywilnej aby ci w oczy powiedzieć , że kończy znajomość z tobą, leci do każdej która na niego gwizdnie, i popełniłaś wielki błąd nawiązując znajomość z kimś takim. Wiecej kontaktów sobie nie życzysz. I zakończ to, nie odpowiadaj mu, nie szukaj go, nie interesuj się nim. NIC mu realnie nie możesz zrobić, bo on zarówno ciebie, jak i tamtą dziewczynę ma głęboko gdzieś, żadnej z was nie kocha, każdej chce tylko używać, taki debilistyczny *****cz.

Gość gość
Jakie porzucił? Niczego ci nie obiecywał. Był seks. Było miło i tyle.

Gość gwoli wyjasnienia
Jezeli facet serwuje ci takie zachowania to zadne twoje slowa na niego nie podzialaja. Bo jest mu to po prostu pewnie obojetne. Jesli jest przy zdrowych zmyslach to sam wie, ze zachowuje sie jak ostatni cH***j. To powinno wystarczyc. Obojetnie co napiszesz to cie nie usatysfakcjonuje.

Gość gość dr
Kamila ?

Gość gość
Zrobię tak, napisze smsa z pytaniem czy był już u lekarza i w aptece? Zakładam, że nie odpowie i wtedy zaraz wyślę drugiego -nie trać czasu i biegnij, bo twoja C opowiada, że.... i tu intymny szczegół. Radzę zrobić też inne badania, zwłaszcza na pikawę. Wcale nie jesteś dupkiem, przynajmniej nie w porównaniu ze Stalinem, on brał którą chciał, a jak się znudziła to kazał od razu rozstrzelać, a ja wciąż żyję. Trochę mi przykro, nigdy nie byłam seksualną postmodernistką, nie sypiam z kolegami. Owszem zdarzało się, iż któraś ze stron pomimo napalenia odkrywała odmienne poglądy na podatki, wtedy stawiała to na wokandę. Jeśli jednak zamiast wysilać wyobraźnię, ktoś nudząc się ograniczał relację do seksu, wtedy nastawała rzeczywistość rozstania, nawet z jakimś głupim tekstem pożegnania. Nikt nie musiał uczyć się, jak być mężczyzną, nie tylko z kasą, ale i klasą. Dodatkowo weź jeszcze lekcje z wrażliwości. Dziękuję Ci za tą akcję afirmacyjną i pomimo wszystko życzę Wam szczęścia. Co myślicie?????

Gość gość
Nie pisz, nie odzywaj się w żaden sposób, nawet wtedy, gdy on będzie szukał kontaktu z Tobą. Tylko tak możesz pokazać, że masz klasę. Rozumiem, że się wściekasz, bo porzucił Cię jak starą skarpetę, ale tym bardziej uświadom sobie, ze jest to człowiek bez empatii i nie mający klasy, a więc nie zasługujący nawet na to, byś na niego splunęła (bo szkoda śliny), a tym bardziej cokolwiek do niego pisała czy mówiła.

Gość gość
Napisalas to za inteligentnie, ten du***ek tego i tak nie zrozumie :)

Gość gość
ale poczuję się lepiej, a nie dbam o to czy zrozumie.

Gość gwoli wyjasnienia
To po co nas pytasz, rob tak, zebys ty sie dobrze czula. Nie zapomnij, ze on cie olal na calego. Powiedzial, ze sie odezwie i tego nie zrobil. Dziwi mnie, ze jesli byliscie w jakims tam "zwiazku", ze go najpozniej w poniedzialek nie zapytalas, czy cos sie stalo. Swiadczy to o zakloconej miedzy wami komunikacji albo o bardzo bardzo luznym zwiazku. Jesli tak jest to facet widac sie do niczego nie poczuwa. Ty, jak widac tak.

Gość gość
Po prostu odpowiedziałam dlaczego chce to zrobić, i za sugestie pomimo wszystko dziękuje, zawsze to trochę porządkuje myśli, a odpowiadając dalej to nie zadzwoniłam w poniedziałek bo juz raz zdarzało sie ze powiedział ze zadzwoni jutro i tego nie zrobił, wtedy zapytałam co sie stało i prosiłam zeby dotrzymywał słowa, przeprosił i powiedział ze to zmieni. Drugi raz nie chciałam powtarzać.

Gość gość
Sytuacja trochę sie skomplikowała, właśnie miałam do niego pisać smsa i on zadzwonił, nie odebrałam, nie dam rady, nie wiem co chce powiedzieć

Gość gość
Dzwoniłem na Bartka fałszywy numer bo myslałem, że to Agnieszka

Gość gość
15:34 co to za pseudo-intelektualny bełkot? Jak tak napiszesz to wyjdziesz na desperatkę. Następnym razem nie bądź taka szybka.

Gość gość
Dzieki za radę ale i tym razem nie byłam, desperatkę? Nie adekwatne do sytuacji

Gość gość
no najwieszką karą dla niego bedzie jak on napisze a ty go zlejesz po całosci uwierz głupio mu sie zrobi strasznie ja tak raz zrobiłem z pewna dziewczyną i pomogło po 4 miesiacach potrafiła pisac ze załuję itp i ze bardzo chce sie spotkac a że mam pluszowe serce dałem szanse choć w głębi duszy wiedziałem ze juz raczej nic z tego nie będzie. był seks ale ona to wyczuła że cos jest nie tak i zerwała wtedy dostałem kolejnego kopa na twarz bo zauroczyłem się a moze zakochałem a nie powinienem nie dawac szansy i wtedy byłoby ok

Gość gość
he, he, he

Gość gierki dla są małolatów
którzy nie dorośli do poważnego związku TYLE W TEMACIE