Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki tani wózek polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę wydawać miliona monet na wózek, wystarczy nam tańszy i planujemy kupić jakiś w cenie do 1700-1800 zł. Czy ktoś z Was też kupował tani wózek? Jakie firmy i konkretne modele polecacie?

Gość gość
gruby czarny kocmołuch rumunka

Gość gość
kolejna co dorwała chłopa aby tylko dziecko mieć a chłopa tak nie kocha bo ona gardzi chłopami ma to po matce swej

Gość gość
14/35 nie jej matka przeciez latała za chłopami tylko 'chemia' była jej w głowie a nie rozum sama móiła tylko do byłego męża 'trenowała' nienawisc 3 lata sama mówiła. a trenowac to mozna np. boks

Gość gość
Ja mam Elite design. Są tanie (ceny wahają się między 1000-1500 i fajne. Lekkie wózki i dobre koła.

Gość aleksamaja
a to ma byc wozek 3w1 czy 2w1? bo jak ta druga opcja to mysle, ze spokojnie mozesz kupic PORZADNY wozek za takie pieniadze. ewentualnie dolozyc stowke, Xenon z Expandera kosztuje 1950, a jest to dobra marka (kiedys mieli popularny model Mondo). jak poszperac w sieci to moze nawet ciut taniej znajdziesz tego xenona.

Gość gość
Nie wiem czy wybór taniego wózka to dobry pomysł, koleżanka taki kupiła i rozwalił się po pół roku, a mój x-lander nadal jak nowy a prawie jednocześnie kupowałyśmy swoje wózki

Gość gość
Uzywany.. Dla 1dziecka kupilam "tani" 3w1 za 1000, funkcjonował tylko jako gleboki bo w spacerowce od razu cos peklo i nie dalo sie podniesc oparcia, ale dziecko i tak nie lubilo wozka wiec nie kupowalismy nowego (nosilam go w chuscie, a pozniej jak juz był wiekszy jezdzil w "parasolce")... z fotelika korzystamy do dzis. Dla 2dziecka kupilam uzywany 2w1 za 140zl ;) jezdzi, ma sie dobrze, dziecko lubi w nim przebywac.

Gość gość
Nie opłaca się kupować wózków 3w1. Gondola jest ok ale spacerówka z reguły jest strasznie ciężka. Lepiej kupić oddzielnie

Gość Olkka
Ja wybrałam pośredni cenowo. Ważne, ze spełnia moje oczekiwania- jest bezpieczny, solidny, wygodny i dobrze się prowadzi.