Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada

Polecane posty

Gość gość

Witam nie wiem czy powinnam się wtrącać w związek komuś, ale dziwnie się czuje znając prawdę mój mąż powiedział mi ostatnio że jego kumpel zdradził swoją żonę z koleżanką z pracy ja znam tego kolegę ale żony nie znałam do ostatniej soboty bo zaprosili nas na obiad , jakos dziwnie się czuje bo współczuję kobiecie ale wygladali na szczęśliwych i oczywiście nic nie powiedziałam bo nie chce się wtrącać komuś w życie, ale mam wyrzuty sumienia bo ta kobieta nic nie wie, mąż ja zdradza ..... czy dobrze robię trzymając gębę na kłódkę?

Gość gość
Jego żona pewnie to samo myśli o tobie

Gość gość
Dobrze robisz, nic nie mówiąc. Za mało wiesz, wiedzę masz tylko z relacji swojego męża, jesteś pewna , że to prawda- co on za materac służył?. Kiedyś kolega mojego brata lubił się chwalić swoim kolegom bardzo dużą ilością podboi i co się okazało, wszystko lipa, bo-był gejem. Poza tym za mało tę kobietę znasz, nie wiesz jak zareaguje, i jak wyżej napisałam, nie wiesz, czy to prawda, co się stało, czy to jednorazowy wyskok czy trwały romans, możesz narobić zamieszania z którego będzie więcej szkód niż korzyści.

Gość gość
Z tego co wiem jednorazowy z tą kobieta ale były też próby u innych. Żal mi tej jego żony ale boję się jej powiedzieć prawdy bo ona jakaś taka trochę dziwna , sprawiała wrażenie jakby miała depresję czy coś, kolega wiecznie do mojego męża narzeka na nią ale nie chce mówić co jest nie tak u nich. Oni mają 3 dzieci razem i jakoś nie potrafię się tak wtrącić i powiedzieć tej kobiecie co jej facet opowiada kolegom