Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zrobiłybyście sobie paznokcie u chińczyka?

Polecane posty

Gość gość

a może robiłyście? Koleżanka mnie namówiła na jutro, mam robić hybrydę, nie powiem kusi cena bo tylko 50zł, ale jak to się ma do jakości?

Gość gość
Ale że Chińczyk robi te paznokcie czy jak?

Gość gość
Nie, robia bardzo niechlujnie i niedokladnie

Gość gość
Za 50 zł to spokojnie ci zrobi jakaś pani co robi w domu, ja chodzę do takiej dziewczyny, która na macierzyńskim dorabia sobie i super robi, dokładnie i estetycznie, płacę 40-50 zł.

Gość gość
Chinczyk jak chinczyk, jak zle pomaluje to najwyzej nie wrócisz. Wez tylko koniecznie swoje narzędzia typu cążki czy pilnik bo dam sobie reke uciac ze nikt tego nie dezynfekuje. Drozsze salony maja urzadzenia do sterylizacji typu autoklaw. Jak tego nie maja to nawet nie ma mowy zebym poszla chyba ze ze swoimi narzedziami.

Gość gość
hybrydy ani u Chińczyka, ani u Polaka, rakotwórcze. Już tylko w Polsce dziewuchy za grosiki usiłują się "upiększyć"

Gość gość
tylko nie hybrydy!!! Polska zaściankowa jeszcze hybrydami stoi

Gość marawstala
U mnie Chińczycy paznokci nie robią, hybrydę potrafię zrobić sama ale szkoda mi czasu : )

Gość gość
Nie, hybrydy niemodne i niezdrowe, u nikogo bym nie zrobiła, szkoda kasy na bezguście

Gość marawstala
Ale hybryda to nic więcej ponad lakier ktory dłużej sie trzyma : ) to nie tipsy czy tam paznokcie zelowe

Gość gość
Ale co jest niemodnego w hybrydach? Wygladaja jak zwykły lakier tyle ze utwardzany lampa. Co do tego czy sa zdrowe czy nie to inna sprawa.

Gość gość
Koleżanka robi i jest zadowolona, tylko nie pozwala wycinać skórek. 30 zł hybrydy, 50 akryl. Co do techniki, to ma bardzo ładnie zrobione. Nawet ja myślał, by się wybrać tylko wziąć swoje narędzia.