Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie tak, że po przebywaniu na tym forum

Polecane posty

Gość gość

i czytaniu tych głupot macie ciężką depresję i żyć wam się odechciewa?

Gość gość
Odechciewa mi sie wylacznie zwiazkow

Gość gość
Nie, zastanawiam się tylko nad sobą, że jednak jestem patolem bo tu siedzę, haha

Gość gość
ja też związku bym nie chciała i też wydaje mi sie ze ze mną jest coś nie tak, że mnie tu ciągnie. Przewaznie mam taką nadzieję, że jak bede pozytywna, albo bede wyprowadzac z błędu myślowego to komuś tu pomoge, ale zawsze zamiast zmienić negatywizm w coś pozytywnego idę z tą negatywną energią na dno .

Gość gość
Głównie przychodzę się wygadać bo sama jestem i nie mam do kogo buzi otworzyć.

Gość gość
Lepiej tu popisać, niż gadać samemu do siebie ;-)

Gość gość
Jeszcze mi się tonie zdarzyłoale jak dłużej będę sama że sobą to pewnie zacznę gadać sama do siebie:)

Gość gość
Ja niestety gadam, ale sama nie jestem :-) Ewentualnie udaje, że mówię do kota, ale domownicy wiedzą... :-)

Gość gość
u mnie już się stało...dawniej rozmawiałam normalnie sama ze sobą, jak miałam nad czymś zastanówkę i chciałam otworzyć umysł na szersze pojmowanie, ale od kiedy mam depresję czy co to jest to kłócę się z ludzmi którzy mnie skrzywdzili, a ich ze mną nawet nie ma

Gość gość
Ja jak czytam to jest to pouczajace, np. czego nie mowic ludziom, nieprzyznawac sie, jak i za co ludzie tu sie nabijaja.

Gość gość
Niby tak, ale nabijają się tylko użytkownicy tego forum. Czy naprawdę mozna ich brać za wyznacznik całego społeczeństwa? Nie wydaje mi się.

Gość gość
ludzie szczęśliwsi raczej tutaj nie zaglądają, ale myślę, że wiekszosc ludzi ma nieco podobne problemy, tutaj anonimowo przelewają co naprawde myslą bez ogródek, bo normalnie w życiu nie potrafią rozwiązać problemów i się dogadać, no i wiekszosc ludzi o swoich problemach czasami rozmawia z przyjaciółmi, znajomymi

Gość gość
20:15 a dlaczego nie brac ich za wyznacznik spoleczenstw, skoro sa tu rozni ludzie (caly przekroj klasowy od prawie bezdomnych, po bogaczy i biznrsmenow) funkcjonujacy w spoleczenstwie?

Gość gość
No, nie powiedzialbym, wiem, ze nie powinno sie mowic ze nie bylo sie nigdy tak naprawde z kobieta. Czyli lepiej od razu uciekac na to pytanie. Skoro ja go nie zadam, nie powinien nikt o to pytac. Co jeszcze. Nie wolno wymieniac swoich negatywnych dla wiekszosci cech, np niesmialosc. To jest anty-meskie. Ale ja chyba w obydwu przypadkach nie poteafieklamc, musze byc sam, gdy ktos pyta uciekac.