Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TYP STUDIÓW A CHARAKTER DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość gość

Jako, że również interesuje mnie opinia pań, postanowiłem zejść z tym tematem wprost do Hadesu. Nie przedłużając - stereotypowo na jakich studiach można się spodziewać: a) fajnych, spokojnych dziewczyn b) ładnych dziewczyn c) dwa w jednym :) Uważam, że zawsze istnieje jakiś wzór czegoś i podejmowania decyzji w życiu. Niekoniecznie chodzi mi o konkretny kierunek co bardziej charakter studiów. Chociaż jeśli ktoś ma ciekawe obserwacje lub historie związane z różnymi kierunkami to bardzo chętnie miło widziane. Przykładowo są studia o charakterze: - społecznym (np. prawo, ekonomia, administracja, marketing, finanse itp.), - artystycznym (np. grafika, rzeźba, malarstwo, fotografia itp.), - humanistycznym (np. filologie, socjologia, filozofia, kulturoznawstwa itp.) - medycznym (wszelkiej maści lekarze i specjaliści medyczni), - technicznym (np. informatyka, elektronika i wszelkie inżynierie itp.), - ścisłym (np. chemia, matematyka, fizyka itp.) - przyrodniczym (np. leśnictwo, rolnictwo, weterynaria, inżynieria wodna itp.) Osobiście myślę, że najfajniejsze dziewczyny idą na studia przyrodnicze. Lubią rośliny i zwierzęta, więc być może cechują się empatią. Natomiast na studia społeczne wydaje mi się, że często idą dziewczyny przebojowe - karierowiczki, przyszłe korposuczki i bizneswomen. Co do urody narazie obserwuje :) Jakby co jestem studentem i postanowiłem wykorzystać ostatni dzwonek aby coś ugrać. Póki co fajnie będzie luźno sobie podyskutować na temat własnych doświadczeń i różnych legend miejskich.