Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszlastudentka

Halo Lublin!

Polecane posty

Gość Przyszlastudentka

Hej, szukam osób które studiują bądź studiowały dietetykę na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie. Mam kilka pytań :) Jest tutaj ktoś kto mógłby mi odpowiedzieć?

Gość gość
Poznań wybierz

Gość Namysłów wojew opolsk
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Trwa rekrutacja na studia - II nabór! www.up.lublin.pl/ Karnety wakacyjne - już dostępne w Centrum Sportowo-Rekreacyjnym UP w Lublinie ... Świń – dobrą reklamą Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. 04.07. Rekrutacja letnia 2018-2019 REKRUTACJA LETNIA 2018-2019. System Internetowej Rekrutacji ... Rekrutacja letnia 2017-2018 Internetowa Rejestracja Kandydatów na studia ... KIERUNKI od A do Z Biokosmetologia - Behawiorystyka zwierząt - Dietetyka - Zootechnika Oferta edukacyjna Wykaz uchwał Prezydium Państwowej Komisji ... Wydziały Agrobio - Weterynaria - Foodscience - Ogrodnictwo - ... Kandydaci Aktualności · REKRUTACJA LETNIA 2018-2019 · KONTAKT ... Więcej wyników z lublin.pl »

Gość Namysłów wojew opolsk
zadawaj pytania autorko ale pod warunkiem jeśli odpowiesz mi na moje pytanie czy słyszałaś o takim mieście jak Namysłów (województwo Opolskie) i z czym kojarzy ci się Namysłów ? ps mam znajomego z opolszczyzny co na UP w lublinie studiował więc pytaj

Gość Przyszłastudentka
Tak, słyszałam o Namysłowie, nie wiem czy to mądra odpowiedź jak na przyszłą studentke dietetyki, ale kojarzy mi się z piwem

Gość Przyszlastudentka
Ludzie ja nie potrzebuje linków do strony UP, znam ją już na pamięć.. Skoro dodaje ten post to oznacza, że na stronie nie ma odpowiedzi, których szukam. Jeśli ktoś by wiedział to chciałabym się zapytać czy bardzo dużo trzeba się przemieszczać po Lublinie w jednym dniu zajęć, i jak wygląda wychowanie fizyczne tam?

Gość gość
Tak ciężko się tam dostać