Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOPS SUCZKA CZARNA P I L N I E

Polecane posty

Gość gość

Witam wiem że to nietypowe miejsce na takie ogłoszenie ale jestem zmuszona odsprzedać mieszkającą z nami od 2 miesięcy suczkę Mopsika koloru czarnego Miała byc członkiem naszej rodziny na dłłłługie lata Niestety u jednej z moich córeczek pojawiła się mega silna alergia na pieska Stan córeczki jest bardzo nieciekawy i szukam dla mojego pieska domu pełnego miłości do zwierząt Musimy oddać ją jak najszybciej Być może ktos na tym forum szuka pieska albo zna kogos kto szuka Nasza suczka urodziła się 20 lutego, jest koloru czarnego - no może nico zbrązowiała, jest prześliczna i co najważniejsze wspaniałego charakteru Zero agresji do małych dzieci i innych zwierząt Jest w trakcie nauki czystości ale robi ogromne postępy Załatwia sie na dworze i nauczona jest także załatwiania na matke ze sztucznej trawy na balkonie Pięknie chodzi na smyczy Została by z nami na zawsze gdyby nie ta alergia Odsprzedam ją za 500 zł a te pieniążki chcemy przeznaczyć na rekompensate dla naszych córeczek i kupno innego zwierzaka domowego bezpiecznego dla ich zdrowia Do pieska dorzucamy pełną wyprawkę - dwie duże kuwetki ze sztuczną trawką plus wkłady ze sztucznej trawki , smycz z pojemnikiem na woreczki na odchody pieska, szelki, zapas woreczków, miseczki, karme którą je i smakołyki, specjalną szczotke do czesania dla mopsów, dodatkowo wszyskie jej zabaweczki a jest ich sporo Wszystko wyższej półki cenowej Zdjęcie moge przesłać smsem Kontakt telefoniczny Justyna 502176031 Mieszkamy na dolnym śląsku Legnica

Gość gość
podnosze

Gość gość
up up

Gość gość
UP