Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pare słów o tym jak upokorzyłam dziś kochankę mojego męża

Polecane posty

Gość gość

Nie spodziewałam się że do tego dojdzie. Ona pracuje w szkole jako nauczycielka. Ubrałam się rano w moją suknie ślubną, założyłam welon, córce założyłam sukienkę w której brała chrzest. Pojechałam pod jej szkołę i czekałam aż zacznie lekcje. Kiedy usłyszałam że dzwonek wybił rozpoczęcie godziny lekcyjnej, siłą wdarłam się na teren szkoły przewracając dziesiątki dzieci które spóźnione chciały zdążyć na lekcje. Błyskawicznie skoczyłam do pokoju nauczycielskiego i wydarłam sekretarce numer sali w której prowadzi lekcje ta żmija. Następnie kopniakiem otworzyłam drzwi i weszłam do sali. "Mam cię suko" krzyknęłam! Jakim prawem, krzyczałam, bezcześcisz moje małżeństwo, brukasz, najświętszy związek! Zabierasz dzieciom ojca, tak dzieciom krzyknęłam! Uderzyłam ją w twarzą moim testem ciążowym! Kolejna ciąża widzisz! Zlał się we mnie i jestem w ciąży! A ty nie masz nic! Podniosłam córkę nad sobą i powiedziałam - zobaczcie dzieci! Zobaczcie komu wasza nauczycielka niszczy życie i odbiera rodzinę! Dzieci które były na sali, krzyczały i z przerażenia w spazmach pokładały się na ziemi płacząc. Kochanka cała biała ledwo stała na nogach Szybkim ruchem wyszarpnęłam cyrkiel który wisiał obok tablicy i przyłożyłam córce do twarzy - zabije nas obie, krzyczałam! Zabije nas, jeżeli nie zostawisz nas w spokoju! Mój mąż nie chce cie!!!!!!!! Podniosłam krzesło i rzuciłam nim w okno wybijając je na zewnątrz! Podniosłam rozbite kawałki i zaczęłam korzystając z nich ciąć moją suknie ślubną! Dzieci krzyczały, błagały swoją nauczycielkę aby zostawiła nasza rodzinę w spokoju. Zostawisz nas w spokoju krzyczałam! Szybkim krokiem zabrałam córkę i wyskoczyłam z nią przez okno. Z córką szybko wbiegłam do metra i wróciłyśmy do domu. Maż od progu nas pochwalił, że wreszcie się z nią uporałam.

Gość gość
Taa lekcje w środku.wakacji

Gość gość
Kochanego masz męża

Gość gość
Miesiac i znajdzie nowa kochanke

Gość gość
To qrwa ta twoja córa nic nie rośnie skoro ubrałaś sukienkę od chrztu:-) ostatnio była od pierwszej komuni :-D fantazje to masz po c***ju :-D :-D :-D

Gość gość
Siebie upokorzyłaś i wstydu własnemu dziecku zrobiłaś babochłopie nieokrzesany :-D

Gość gość
...a ja myślałam, że są wakacje :o

Gość gość
Biedna kobieta, ciągle pisze te zmyślone historie, raz w tramwaju, później w szkole. Nudzisz się, czy naprawdę ktoś Cię skrzywdził, że postradałaś zmysły ?