Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta dla kobiet

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat, 160 cm i wazę 50 kg. Jak schudnąć do września ( 1 liceum ) 5 kg? Mój posiłek Rano 2 kanapki z szynką Obiad: mały kotlecik, ryż, pomidor Kolacja: 3 kanapki z serem Nie jem słodyczy, codziennie chodzę 5 km i jeżdżę na rowerze

Gość gośćmoniska
Jak stracić na wadze? Kup wagę za 100 zł a sprzedaj za 50. PROSTE?

Gość dr Bartolomeo
dla niego pisałem ale sie bałem że on mnie rozpoznał jako kolega z którym spałem w Łodzi na materacu we 4 wynajmujemy dom on mi pisał, że skode ma zieloną w garażu a chciał sprzedać

Gość fghijk
DO AUTORA TEMATU: Niski jesteś chłopie - masz wzrost jak prezes IV Rzeczypospolitej :D

Gość honka55
Ja jak chciałam zrzucić kilka kilo to przestałam jeść słodycze, zaczęłam ćwiczyć, dużo owoców i warzyw i iqgreen na lepszy metabolizm. Efekty już widziałam po pierwszym tygodniu.

Gość Amelia1157
Dla kobiety dieta to podstawowa sprawa, nie podjadać! Kup sobie tez coś na spalanie, ja stosuję kochana iqmango i ćwiczę cardio z mel B 3 razy na tydzień waga spadła średnio na miesiac o 4 kg

Gość Adrianadii22
Wszystko masz fajnie opisane na stronie https://swiatsupli.pl/blog/ranking-supli/ranking-spalaczy/ranking-spalaczy-tluszczu-5-najlepszych-spalaczy-tluszczu-swiata/ Wiele osób zadaje sobie pytanie jakie ćwiczenia wybrać na redukcje tkanki tłuszczowej. Codziennie widzę trenerów personalnych którzy każą swoim podopiecznym wykonywać co raz dziwniejsze ćwiczenia. Każdy z nas widział chyba, otyłe osoby które wykonują skłony brzucha bo przecież chcą zrzucić brzuch, tak? To jest logiczne, nie niestety to tak nie działa,ze jak nas zapieka mięsnie brzucha to zrzucimy tłuszcz na brzuchu.