Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z tego że mam pieniądze jak nie mam z kim jechać na wakacje?

Polecane posty

gość dziś Nie mam koleżanek wolnych. Z siostra nie rozmawiam od lat, mama boi się latać, ogólnie źle znosi podróże. To uwierz, są ludzie samotni na tym świecie. Z No ok., ale dlaczego się boisz lecieć sama?

Gość gość
Dlaczego nie mogę znaleźć miłości? :(

Gość gość
Moze nie umiesz kochac

Znowu przekrecasz. Z autorki wypowiedzi wyraznie wynika, ze jak nie ma faceta to nie poleci.

Gość gość
Mnie sie wydaje, ze chodzi tu o atrakcyjnosc zewnetrzna,moprocz wygladu spojrzenie, sposob patrzenia, modulacja glosu. Do tego srodowisko otoczenie (u mnie zascianek male miasto a przynajmniej opuszczone). I wlasna inicjatywa. Ja w pracy najczesciej o poznawaniu nie mysle. Pozniej juz nigdzie nie wychodze, chyba, ze na samotne przejazdzki. Poza tym mam gorzej bo nie lubie spoedzac czasu w miescie. Jak mozna poznawac ludzi nie lubiac miejsca w ktorym sie jest.

Gość gość
Umiem kochać :(

No to ja zrozumialam, ze ona chce leciec z wlasnym facetem, a skoro go nie ma to nie poleci.Kogokolwiek znależć to zaden problem. Autorko a tata, dziadek, babcia, koledzy z pracy tez się nie nadają?

Gość gość
Moze jednak nie umiesz kochac , zacznij dawac milosc to i tobie beda dawac

A ty wiesz, ze koledzy to nie tylko faceci, ale obie płcie się załapują? Moze smialo jechac z kolezanką. Chociaż jak dobry kolega to lepszy od osobistego faceta.

Gość gość
Ja mam podobnie, nie mam z kim lecieć, bo albo ktoś jest w związku, albo ma rodzinę.... Zaproponowalam koledze z pracy

Gość gość
Ja jeżdżę sama, albo zabieram ze sobą kumpla geja, o ile jest sam. Ale mamy taką zasadę, że on nie bzyka u nas w pokoju. Bo to taki facet co nawet w Emiratach znajdzie sobie jakiegoś fajnego gejucha :D

Gość gość
18 45 takiego kumpla tez chcialabym miec:-P

Gość gość
Wiesz jakie to frustrujące? Mnie od 11 lat nikt nawet nie zaprosił na randkę, a ten k***siarz zmienia facetów co 3 miesiące, a bzykanie ma na mrugnięcie. A ja sama jak zasuszony rodzyn.

Gość gość
Następna idiotka która musi mieć palant przy sobie co ja będzie za rękę prowadził bo inaczej z domu nie wyjdzie. Jak można być takim pustaki i swoje szczęście uzależniac id drugiej osoby

Gość gość
gość dziś Ja też. Gdzie znajdę takiego? Najlepiej przystojnego? ;)