Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanSowa

Przyjaźń a miłość

Polecane posty

Gość PanSowa

Witam, ciężko będzie mi to opisać lecz spróbuje Do niedawna pracowałem w jednej firmie, w której nie miałem dużo „przyjaciół” lecz była/jest nadal taka dziewczyna z ktora utrzymuje kontakt, ona rownież tam juz nie pracuje lecz to niema znaczenia. Mieliśmy spoko kontakt w sferze przyjacielskiej, jak odchodziłem wziąłem od niej telefon aby moze utrzymać znajomość, lecz podczas odejścia wiedziałem ze to nie tylko przyjaźń, przynajmniej dla mnie, po prostu po jakimś czasie zrozumiałem to ze zacząłem darzyć ja większym uczuciem niż na początku. No i właśnie tutaj zaczyna sie mój problem ze za bardzo mi zależy aby sie spotykać, utrzymywać kontakt bo za nią tęsknie, przez co mecze siebie psychicznie i ja, bo ona chce być samotna, nie chce sie otworzyć Ale z drugiej strony zawsze po pracy jak rozmawialiśmy to czas nie istniał ani ja ani ona nie chcieliśmy uciekać. I teraz nie wiem lepiej dla mnie i dla niej jak dam jej spokój czy co robić?

Gość gość
"ona chce byc samotna" w to nie uwierze. moze ma kogos innego na horyzoncie

Gość PanSowa
Zachowuje sie i tak wyraża jakby chciała, ma koleżankę starsza w podobnej sytuacji i jej to w sumie pasuje

Gość gość
przyjaźń? o czym pieprzysz? Toż to zwykła znajomość!!!