Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 22 lata i sypiałam z żonatym.

Polecane posty

Gość gość

On jest starszy i pracuje jako kontraktor w dużej firmie czyli przez 5 dni mieszka w kraju tym gdzie ja a dwa dni latał do "domu". Wiedziałam od początku, ze ma żonę ale on twierdził ze jego małżeństwo się wypaliło i ze ten związek to jest dla niego formalność tak jak i dla jego żony. Otóż tydzień temu oznajmił mi ze jednak wraca do żony i do dwójki dzieci!!!!!!!! Po prostu myślałam ze to szok. I wiecie co jestem taka wściekła ze powiedziałam mu ze jeśli nie da mi 40.000euro to wysyłam nasze wspólne zdjęcia po seksie (on śpi a ja naga) do jego żony. On odpowiedział mi ze jestem powalona i jeśli śmiem cokolwiek takiego zrobić to gorzko tego pożałuję. Ciagle mnie zastrasza jakimiś prawnikami. Tak szczerze co on mi może zrobić ? Mam wrażenie ze on tylko chce mnie zastraszyć bo sam jest spanikowany

Gość boromeusz kupewłuszko
Może odczekać aż sama będziesz wychodzic za mąż i wtedy cię załatwi bo wie o tobie wszystko. Zejdź z ceny policz po 100 euro za każdy stosunek który mieliście skoro potraktowal cię jak dziffke i się rozstancie. Na ten układ pojdzie.

Gość gość
Ma racje, jestes powolana, zeby rznac sie z zonatym, to serio trzeba byc jebnietym. :)

Gość gość
Tak mnie rozwścieczył ze nie odpuszczę. I szczerze mówiąc nie wstydzę się z tego ze z nim spałam. Za to on chyba bardzo nie chce żeby ktoś się o tym dowiedział. Czuje ze jeśli odpuszczę teraz i zamilknę to on wygra

Gość gość
€40,000 buahahaha, ty durna pipo, ma racje, jest pier/dolnięta, powinnaś się leczyć idiotko

Gość gość
Po co chciałaś kasę? Mogłaś bez uprzedzenia wysłać jej zdjęcia. On nic Ci nie zrobi.

Gość gość
Hahah

Gość gość
A gumę zakładaliscie? Jeśli nie powiedz ze chiba jesteś w ciąży. Zresztą z gumą też możesz powiedziec.

Gość gość
Powiedzialam. Tak sie wystraszył że z głośnym hukiem wypuścił wiatry i upuścił słuchawke.

Gość gość
:D

Gość gość
Ale naiwna. Żonaty który twierdzi że jest nieszczęśliwy musisz pokazać papiery rozwodowe a jak nie ma to w********ac :D

Gość gość
Ale zaświadczenia od lekarza że ma aktywne plemniki nie musi pokazywac?