Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widziałem UFO

Żebranie o prace za granicą jest maksymalnie żałosne

Polecane posty

Gość widziałem UFO

a te koorfy jeszcze chcą aby ktoś za pół darmo pracować, hooj im w doope

Gość gość
kłamią, że bedzie praca na 40 h, a dają na 20 h i zabierają połowe haraczu tak to jest, że mega roochają polaków....Polacy.

Gość płatni niewolnicy
nie tylko polacy roohają naiwnych ALE wszyscy za granicą, zapominacie że te kraje się wzbogaciły na pracy niewolniczej i dalej chcą to ciągnąć tylko tym razem niewolnikom troche zapłacą i nazywają ich "pracownikami", komedia na 1000km

Gość gość
rozmowy kwalifikacyjne to jakiś marazm, jakby przynajmniej na pozycje prezesa przyjmowali a i tak zatrudniają debili potem zamiast ludzi z jakimś pojęciem, chyba że o to im chodzi aby zatrudniać debili, bo debil robi co mu każa i nie myśli, łatwy do kontroli i sterowania

Gość gość
Ja w ogóle nie rozumiem czego wy szukacie zagranicą. W PL nie brakuje pracy, zarobki idą w górę i wszystko jest za bezdurno. A wy niewdzięczniki jedne tylko do Niemiec, Anglii, Szwecji itd. A my was tutaj wcale nie chcemy. Nie jesteście nam do niczego potrzebni. Za/pier/da/lajcie u siebie w domu i budujcie polski dobrobyt w naszych montowniach. Kto powiedział, że macie zarabiać tyle ile my bogaci i wykształceni w państwach zachodnich. Won stąd!

Gość gość
Ekhm....a za co mamy być wdzięczni, co? Za biedę, korupcję, zacofanie, wypłaty głodowe? Bo tak właśnie było jak wyjechałam. No, ale mogę poszpanować, że w podstawówce miałam 15 do niczego nie potrzebnych przedmiotów :D jakbym została to w liceum i na studiach miałabym wszystkim potrzebną religię i WF. Normalnie żyć nie umierać.

Gość gość
Przedmioty w podstawowce byly potrzebne swinio. Jezyk polski, matematyka , srodowisko , geografia, historia Polski czy technika wprowadzaja Polakow w dorosle zycie. Dzieki temu po polskiej szkole dzieciak wie co jest stolicą Węgier a brytol tego nie wiem. Co za zacofanie w tym uk!

Gość gość
Tak bardzo mi w życiu się nazwy gór w Mongolii i rzeki w Słowenii. Bardzo :D już nie próbuj wmawiać mi głupot. Wszyscy wiedzą jakie uniwerki są w czołówce światowej. UJ jest jedynym w jakimkolwiek rankingu, o tonna szarym końcu. Po polskich szkołach magister czy doktor musi jeździć na szmacie.