Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakaś mama, która zaliczyła wpadkę podczas seksu analnego?

Polecane posty

Gość gość

Trochę nas poniosło z mężem i szczytował we mnie. Boję się trochę czy np nasienie mogło spłynąć z o***tu do mojej pochwy, a mamy już dwoje dzieci.

Gość gość
Używamy prezerwatywy więc nie.

Gość kundalini98
Pochwa nie ma połączenia z od bytem chyba że byłaś operowana przez doktora Frankensztajna.

Gość gość
o qrvva wy sie naprawde rozmnazacie?

Gość gość
Tak, ale zastanawiam się czy gdyby wpłynęło to mogłoby coś być. Po wyjęciu jeszcze trochę siedziałam na mężu i iednak nasienia było trochę.

Gość gość
Po wyjęciu jeszcze trochę siedziałam na mężu X Hahahahahahahahahahahaha, nie trza bylo siadac

Gość gość
Ale penis był za mną, z tyłu. Dopiero później zorientowałam się, że nasienie wypływa. Nie mogłam sprawdzić czy znalazło się w okolicu pochwy, bo uzywaliśmy żelu nawilżającego i był on także w mojej pochwie przed. Mam nadzieję, że nic nie będzie, bo to był dzień owulacji. Pozostaje czekać.

Gość gość
Nic nie będzie. Bez przesady. Nie nakręcaj się:-)

Gość gość
Tak. Możesz zajść w ciążę. Wystarczy trochę spermy w okolicach ujścia pochwy, przyjazny śluz i plemniki lecą w górę. Ale nie martw się. Będziesz mieć przepiękne dziecko. Zaszłam podobnie w ciążę. Nie z analu, żeby było jasne, ale znalazło się coś w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie. Drugie dziecko mam z prospermy. Nie ma to jak dotknąć niedozwolonych okolic penisem przed nałożeniem gumki.

Gość gość
gość dziś Gdyby ci się upiekło i ciąży nie będzie. To gdyby była podoba sytuacja, absolutnie żadnego wejścia w waginę podczas owulacji, bo akurat mężuś się zmoczy i co? I zaraz po stosunku do łazienki, węża prysznicowego do ręki i jedziesz zimną wodą po mężowej wydzielinie. Zarówno wewnątrz swojego ciała, jak i zewnątrz. Ten sposób podpowiedziała mi kiedyś, kiedyś jedna z koleżanek i podobno u niej działało. Taka lodowata woda podobno zabija plemniki. Tyle mogę ci doradzić, skoro nie stosujesz antykoncepcji. 11:47

Gość gość
Spróbuję się nie nakręcać. Miesiączka dopiero za dziesięć dni. Nigdy więcej nie dam mężowi dojść we mnie podczas seksu analnego gdy mam owulację. Za dużo nerwów później. Poniosło nas niestety. Dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
Idzie dwóch pedałów przez las i jednemu nagle zachciało się kupę, więc skoczył za potrzebą w krzaki i krzyczy: - O, k***a! o k***a! o k***a! Przybiega drugi pedał: - Co ci się stało? - Poroniłem! Tu widać rączki i nóżki! - Ty debilu! Nasrałeś na żabę

Gość gość
A za tego suchara też dzięki. Autorka.

Gość gość
Gdyby sperma z o***tu wpłynęła do pochwy to dziecko urodzi się murzynem. Także nie wesoła sprawa...

Gość gość
Nie można zajsc w ciaze w taki sposób.

Kobieto w życiu nie zajdziesz w ten sposób w ciążę Niektóre kobiety nasienie strzykawką wprowadzaja i nie zachodzą

Gość gość
Kiedyś jak chciałam żebyśmy mieli dziecko to jak mąż kończył mi na brzusiu to szłam do łazienki niby to umyć i brałam na palce i wkładałam sobie sperme najdalej jak sięgałam. Niestety udało się dopiero jak mąż zaczął dochodzić we mnie. Tak więc nie jest tak łatwo.