Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KlaraCe91

Czy chemia może się pojawić?

Polecane posty

Gość KlaraCe91

Hej wszystkim Chcialabym szczerze opisac swoj obecny przypadek i bardzo prosze Was o szczere opinie, doświadczenia. Od jakiegos czasu spotykam sie z pewnym chlopakiem (oboje mamy po 27 lat), mamy ze sobą wiele wspolnego, podobne poczucie humoru, wlasciwie patrzac na poprzednich dwoch swoich partnerow to nie mialam z nimi tyle wspolnego ile mam z nim, chlopak stara sie , lubie z nim spedzac czas, śmiać sie, pisac mozemy po spotkabiach lub poza nimi ze soba bardzo dlugo i nawet o glupotach sprawia mi to radosc. Jednak niestety jak zwykle jest jedno ale... nie czuje chemii , pozadania :( calowalismy sie i nic z tego , ani nie podoba mi sie jego sposob calowania ani wizualnie do konca nie jest w moim typie , nie mam mysli ze chcialabym znow sie z nim calowac czy dotykac itp. Nie oszukuje go, napisalam mu delikatnie ale szczerze jak to z mojej strony wyglada i ze nie moge niczego mu obiecac bo nie wiem czy to w ogole sie zmieni, bo skad mam wiedziec? :( mimo wszystko on nadal chce miec ze mna kontakt i nie odpuscil, mowi tylko ze nie bedzie mnie naciskal bo nie chce żebym czula sie niekomfortowo. Ja lubie bardzo zdawac mu relacje jak gdzies ide itp, to wychodzi spontanicznie, on tez to lubi, ale no pod wzgledem fizycznym jest lipa... teraz pytanie Moi Drodzy czy to w ogole moze sie zmienic skoro on nie jest tez w moim typie? Czy ktos mial cos podobnego? Czy raczej skoro od poczatku nie ma tego czegos to tylko przyjaciel? I nie ukrywam ze w porownaniu do poprzednich partnerow i jakichsjakich innych poznanych mimo ze chemia byla czy jakis pociag fizyczny to z zadnym nie mialam tyle wspolnego co z nim...

Gość KlaraCe91
Nikt nic? :(

Gość KlaraCe91
Czy ktos sie wypowie?

Gość gość
Raczej się nie pojawi. Mam tak samo, to tylko przyjaciel. Choć go bardzo lubię, świetnie się dogadujemy ale chemii nie ma co wyklucza związek.

Gość KlaraCe91
Tylko ze z zadnym nie czulam takiego porozumienia jak z nim :( nawet z poprzednimi partnerami, dlatego nie wiem co zrobic, a cos trzeba bedzie postanowic...

Gość gość
jeśli nie czujesz pozadania do niego to odpuść i znajdz innego. Jak sobie wyobrazasz seks z nim, bo bedac w związku raczej będziesz musiala chodzic z nim do lozka

Gość KlaraCe91
Nie wiem jak sobie to wyobrazam, zastanawiam sie czy gdyby fizycznie byl bardziej zdecydowany, bo jest bardziej niesmialy toi czy to mogloby cos zmienic w takim przypadku, wczesniej zawsze trafialam na szybkich i konkretnych w temacie fizycznosci, czasami az za szybkich i chodzilo im wtedy tylko o jedno

Gość KlaraCe91
Bo jak wspomnialam on mnie nie odpycha , nie obrzydza, czasami dluzsze jego spojrzenie mnie peszy, ale nie czuje pociagu fizyczniego