Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina Paulina 20

Dom samotnej matki

Polecane posty

Gość Paulina Paulina 20

Może ktoś mi pomoże, jestem w piątym miesiącu ciąży, narazie mieszkam u ojca dziecka. Ale nie chcę tam mieszkać i nie mogę. Ojciec dziecka mieszka razem z rodzicami, a oni mnie tam poprostu nie chcą, "przygarnął" mnie bo wiedział, że nie mogę liczyć na niczyją pomoc, ale on tak naprawdę też nas nie chce. Co muszę zrobić żeby zamieszkać w domu samotnej matki? Bardzo proszę o jakieś wskazówki

Gość gość
znajdz w internecie dom, do ktorego chcesz isc i zadzwon lub osobiscie dowiedz sie co zrobic. kazda placowka dziala troche inaczej i ma inne wymogi.

Gość gość
Takimi sprawami zajmuje się mops, to oni mają namiary na takie domy i oni też skierują cię gdzie trzeba. Nie zostawią cię napewno bez pomocy.

Gość gość
Kolejna z rozumkiem ameby,dala sie zaplodnic,a teraz szuka domu. Zycze tobie powodzenia,ale jak czytam cos takiego,to mnie trafia....

Gość gość
Taki dom to totalna ostatecznosc... Czytałam kiedys o tym, mozesz sobie wygooglowac, najgorsze sa u zakonnic, tam prawie nei mozna w ogóle wychodzic. a nawet te normalne generuja mase kłopotów. Jedna osoba pisała, ze była w takim domu zaledwie półtora miesiaca, a potem miała nieustanne naloty z mopsu, czy na pewno dobrze zajmuje sie dzieckiem, az musiała zmienic adres i nowego nie podała, kazdego traktuja jak patologie co przebywa w takim domu

Gość Paulina Paulina 20
Może i mam rozumek amebyz, jestem naiwna i głupia, bo uwierzyłam.

Gość gość
Dlatego właśnie trzeba udać się bezpośrednio do mopsu, każdy dom który przyjmuje takie osoby w pierwszej kolejności powiadamia mops. Znam osobiście samotną matkę która postąpiła właśnie w ten sposób, dzisiaj żyje sobie z dzieckiem w bardzo dobrych warunkach i nie musi się martwić czy jutro wystarczy jej na chleb, nic złego nie mogę powiedzieć o naszym mopsie bo naprawdę dużo jej pomogli i pomagają nadal,włącznie z uzyskaniem mieszkania komunalnego i wszystko jest na dobrej drodze. Szkoda że są takie sytuacje w ogóle,ale wyjście zawsze można znaleźć. Powodzenia.