Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ocencie moja postawe wobec pewnej kobiety z wozkiem dzieciecym w parku.

Polecane posty

Gość gość

No wiec jakas babeczka chciala podjechac pod gore wozkiem z dzieckiem, ale dwa kolka z tylu jej sie zesliznely z podjazdu, no i tak stala i sie meczyla, zeby znowu naprowadzic kolka na podjazd. W miedzy czasie przechodzilem obok i ona do mnie krzyknela, czy bym jej nie pomogl, na co ja to totalnie obsralem i z usmiechem poszedlem dalej! :D co to k***a frajera sobie znalazla do pomocy?! Nie ja spietdolilem to dziecko z nia i nie ja bede o ta dwojke dbal! Niech jej pomaga ten co ja ***** i ten ktorego to dziecko jest, a nie ja!

Gość gość
-5/10 tak słabego prowo dawno nie czytałem :O

Gość gość
Podjazd w parku? Do czego ten podjazd? 2/10

Gość gość
14:23 to nie prowo - historia prawdziwa. :) 14:26 no podjazd... Sa schody na gore i sa takie podjazdy razem z tymi schodami.

Gość gość
gooofniana historia gooofnianego człowieczka. Ja rozumiem gimbusie, ze masz biednych starych, którzy nie byli w stanie zapłacić ci za kolonie, więc się nudzisz i tylko internet ci został, ale czy naprawdę warto sie ujawniać publicznie z tym że jest sie chamowatym debilem?

Gość foryś paweł
Autor nie ma wora i internet to jego jedyna rozrywka a do tego nigdy nie prowadzil wózka z dzieckiem bo się zdemaskował.

Gość gość
Mam 30 lat, aly wy biale rycerzyki, to pewnie byscie sie jeszcze w bloto rzucili, ze ow dama mogla po was przejechac i na was splunac! smiech.gif xxx ale jaja ci nie urosły. Założę sie ,z ę dalej sikasz na siedzaco, bo inaczej matka ciebie bije po głowie mokra ściera do podłogi

Gość gość
Oj bialy rycerzyku idz sie poplaszcz przed jakas kobieta, moze w koncu stracisz prawictwo! :D