Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapraszam do dyskusji osoby z TRĄDZIKIEM jakie dostaliscie najgorsze..

Polecane posty

Gość gość

jakie dostaliscie najgorsze rady od lekarzy kolezanek ogolnie ludzi czy ktos was zaczepial z tego powodu czy rodzice lekcewazyli na poczatku wasze dolegliwosci jakie rady np. - myc czesciej twarz, od seksu przejdzie itp wypowiedzcie sie! co najgorszego uslyszeliscie

Gość gość
Że wymyślam i mam fanaberie jak zwykle. Oczywiście zawsze wychodzi na moje i później każdy przyznaje mi rację a o tym co mówił na początku magicznie zapomina.. W chuj z takimi lekarzami.

Gość gość
jak to lekarze ci tak powiedzieli

Gość gość
wiecie co usyszlam od kolezanki i co najlepsze kolezanki ktora rowniez leczy sie na tradzik tylko ze jej jest ledwo widoczny - uslyszlalam ze sa gorsze problemy, ze nie trzeba sie malowac tylko nie przejmowac sie ludzmi, ze sa domowe sposoby na tradzik (ciekawe czy pomagaja na takie zaawansowany na ktory nawet leki nie pomagaja) ze trzeba isc prywatnie do dermatologa, ze osoba z naszego otoczenia (tu jej imie) przeszla raka i sie nie zalamala to ja tez nie powinnam a na to ze tradzik zostawia blizny (ja juz je mam) to ta kolezanka (ktora nie ma zadnych blizn) mowi ze sa gorsze blizny np ludzi po wypadkach czy poparzonych nie przejmowac sie ludzmi i sa fluidy ktore je ukryja i sa kremy typu bio oil ktore je zlikwiduja (ciekawe jak jest ubytek w skorze to zaden bio oil nie pomoze tylko laser i nie kazdego stac na niego i nie trzeba byc juz wyleczonym). jak ktos sam sie leczy i powinien to rozumiec tak lekko sobie podchodzi do tematu to ja nie wiem, blizny dziury w twarzy co tam sa gorsze blizny po wypadkach, nie wiem jak to ma pomoc czy ta osoba chciala mnie pocieszyc czy zdolowac,. ale to jeszcze nic - specjalista dermatolog po 3 latach leczenia (z roznym skutkiem raz ddobrze raz mniej) powiedzial mi na ostatniej wizycie ze jak mam miesiaczke (w sensie nie w tym momencie tylko ze jestem w wieku rozrodczym to bedzie zle i ona nic nie zrobi dala jakies leki ale powiedziala ze cudow nie bedzie. tak - jak ktos jest w wieku rozrodczym to nie podlega leczeniu? moje problemy to nie jest leczenie 3 krost przed okresem tylko zaawansowany tradzik z bliznami wiec kobiety maja okres maja ale nie wygldaja codziennie tak jak ja. malo tego moja mama ktora wiedze o tej chorobie ma zerowa i "pomaga" mi w ten sposob np mowiac ze ona nie miala tradziku ze to nie po niej mam (jakby istniaj tylko jeden rrodzaj tradziku - mlodzienczy i jakby to stwerdzenie mi mialo w czyms pomoc) albo znajduje jakis artykul ze olej x jest stosowany w leczeniu (fajnie tylko nie ten kaliber i to nie jest choroba skory tylko cos w ogranizmie jest nie tak a leki zewntrzene sa tylko pomoca) albo mowi ze np dawniej to "nikt nie chodzil" (w sensie jako rodzic z taka osoba do lekarza) i wymienia tu jakas osobe z rodziny lub znajoma np. gienia to nie chodzila z jadzka (przykladowe imona) bo dawniej nikt nie chodzil lub np rozmawia z ciocia o moim problemie (tak jakby miala prawo do tego) i mowi o tym swobodnie nawet do innych ludzi o mnie jakby nie rozumiala ze to nie jest jakas p*****la tylko powazny problem a nie "dojrzewanie" , kaze mi sie malowac jak wychodzimy a kiedys wstydzila sie mnie to jest najgorsze powiedziala mi to ze wszyscy jej znajomi maja mnie za ladna a teraz jak nas zoabacza (mnie bez makijazu) i jesszcze kontynuowala dalej te obojegi ja mowilam ze i tak jestem ladna (chcialam zoabczyc co powie) a ona zee tak mi sie wydaje tylko !!!!! dla mnie taka osoba jest skreslona a co do reszty to nie wiem czy niektore osoby sa jakies glupie czy mialy same pały w szkole skad sie bierze taka glupota ludzi nie rozumieja prostych rzeczy

Gość gość
najsmieszniejszy mit ktory dalej funkcjonuje i tak mowia rodzice ze tradzik minie jak sie zacznie uprawiac sex lub kobieta jak urodzi dziecko

Gość gość
rodzice przewaznie olewaja temat bo mysla ze przejdzie samo