Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłem przez pomyłkę. Biżuteria ze stali szlachetnej

Polecane posty

Gość gość

Witam, Dzisiaj moja dziewczyna ma urodziny i chciałem jej kupić ładny prezent. Z racji tego że do późna codziennie pracuje to zamówiłem przez stronę aparatu bardzo ładne kolczyki. Cena spoko, rozmiarowo też i wszystko byłoby fajnie. Otwieram dzisiaj rano pudełko, oglądam je a tu patrzę na części która wydawała mi się że jest ze srebra napis "Steel" Kompletnie się na modzie nie znam, kolczyki wyglądają na piękne moim zdaniem, ale czy to obciach dawać prezent z takiego materiału? Utarlo się chyba że srebro to srebro a złoto to złoto, a tu wyjeżdżam z jakąś stala szlachetna. Zalezy mi na tym aby nie czuła niedosytu

Gość gość
No ja bym nie chciala stali, nie nosze takich rzeczy, kojarza mi sie z kiepska marketowa bizuteria. To zalezy co twja dziewczyna nosi, bo sam material nie jest az tak tragiczny, chyba nie uczula. A to troche tak jakbys jej kupil nuty marki adidos :) zamiast adidas

Gość gość
Najlepiej kupić biżuterię już sprawdzonych przez innych firm, najlepiej złote/ srebrne ale jeśli chcesz coś tańszego to napewno mają też pozłacane. ;) Szukaj np. tutaj https://yes.pl/, zamówiłam tu online i szybko mi przyszły ;)