Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Pawełek   z monsterkiem

Nagła zmiana dziewczyny

Polecane posty

Gość Pawełek   z monsterkiem

Witam Mam taki jeden problem otóż od pewnego czasu olewa i nie stara się moja dziewczyna juz ok miesiąc czasu bardzo się zmienila ma dla innych czas a dla mnie juz tak nie chętnie jakby z przymusu to robi czasami szybko chce urwac pogawetke a jeszcze czasami dobrze jej sie ze mna rozmawia zęsto mówi ze jest zajęta ma wazniejsze sprawy ale co z tego ze są wakacje XD ;)tak to wygląda jakbym był dla niej obojętny :// I teraz pytanie jest takie czy dac jej więcej luzu czasu dla siebie bo moze jestem bardzo przytlaczajacy dla niej i to jest chyba tym spowodowane jej zaxhowanie nie wie czego chce jak to zazwyczaj młode dziewczyny maja bo jest bardzo mlad dziewczyn dopiero dojrzewa :/ ja tez jestem młody ale bardziej dojrzały :D zrobić to samo co ona olewac ja pokazać ze świetnie się bawie bez niej czy cos innego? Dodam ze miala mnie w jednym paluszki :/a to źle na każde skinienie byłem itp :/ nwm juz co mam robić tak wygląda jakby się bawiła mną bo wie ze zrobię dla niej wszystko i jak zależy mi na niej itp mam zastosować chlodnik i być dokładnie taki sam jak ona mniej się tym przejmował wszystkim nie pokazywał ze aż tak mi zalezy? Kocha mnie ja o tym wiem dobrze zależy tez ale cos się dzieje z nia ona chyba chce żebym się zmienił albo no nie mam pojęcia juz :/ wiem tez o tym ze nie chce ze mna zerwać. Wiem o tym ze do tanga trzeba dwojga ale nie chce stać i patrzeć jak ten związek upada.. :/ chce działać naprawić to wszystko :/żeby dalej się starała o mnie żebym był bardziej atrakcyjny tak jak kiedyś ze ciągle chciała ze mną spędzać czas normalnie cały dzień :/ i wiem ze w tym jest dużo mojej winy bo za wszystko ja wynagradzal em nawet jak cos źle robiła w stosunku do mnie :/ a wiem ze powinno się wynagradzal i karać ze tak powiem heh :p

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować