Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Operacja u faceta

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam pytanie do dziewczyn. Mam 40 lat i spotykam się z pewnym facetem już kilka miesięcy i ostatnio przy rozmowie nt. operacji plastycznych stwierdził że nie ma nic przeciwko bo sam kiedys skorzystał... Po dwudziestce jakoś miał operacje nosa (przegroda+zmiana kształtu jak mówił) a po 30 zrobił mały przeszczep włosów. Zapytałam czemu, no to mówił że był bardzo zakompleksiony jako dziecko, nie lubił swojego ciała, więc zamiast narzekać to to zmienił... Aktualnie ma 43 lata i wygląda na serio bardzo dobrze jak na swój wiek (umiesniony, wysportowany) - generalnie zadbany. Ma małe zmarszczki, spytałam co z tym, a on "Żadne botoksy ani inne tego typu d**erele nie wchodzą w gre, bo zmarszczki wyglądają dumnie u mężczyzny", z czym tez się w pełni zgadzam usmiech.gif Co do charakteru - nie moge nic mu zarzucić, jest świetnym facetem. No może troszke bałagani oczko.gif W sumie aż tak bardzo mnie to nie zszokowało, nie zdenerwowało, nic z tych rzeczy, bo sama też nie mam nic przeciwko. Chciałabym tylko wiedziec co inne panie na ten temat sądzą. Wchodziłybyscie w to dalej, przeszkadzałoby wam cos takiego?

Gość gość
a jakie tio ma znaczenie

Gość Elwa

Wydaje mi się ze sama sobie odpowiedzialas na to pytanie. Dodam tylko ze to ty bedziesz z tym mezczyzna a nie ktoras z nas forumowiczek. Poza tym skoro sama szykujesz sie na zabieg to sytuacje moznaby odwrocic. 

Osobiscie uwazam ze skoro jestem juz w zwiazku to akceptuje druga osobe taka jaka jest. A skoro przypuscmy moj partner chcialby zrobic sobie przeszczep wlosow to nie mam nic przeciwko jesli tego chce i to sprawi ze bedziej czul sie lepiej i pewniej siebie. 

Mozesz poczytac o tym zabiegu na www.meditravel.pl prowadza bloga i tam jest wpis o chorobach i o łysieniu.