Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O boze ta Rosjanka to chyba najpiękniejsza kobieta jaką widziałem

Polecane posty

Gość gość
Daje 10000000 na 10

Gość gość
Ja dam 9/10

Gość gość
Bardzo ładna , ma urodę jak postać z bajki

Gość gość
dziecko max 14 lat

Gość gość
Ona ma 21 lat , to nie jest żadne dziecko ani nawet już nastolatka tylko młoda kobieta

Gość gość
Tylko stulejrze fapią do stream'erek.

Gość gość
Paskudna fuuj :(

Gość gość
No ładna, i na pewno ładniejsza niż ta Ukrainka. Widzę, że prawikom się nudzi przy sobocie :D

Gość gość
Ładna bo młodziutka

Gość gość
Ładna.

Gość gość
Jest sliczna, ale ma troche za niskie czolo, z wysokim by byla rzeczywiscie 1000000 na 10

Gość gość
Niskie czoło, ładna ale w pospolitym stylu, taka buzia słodkiego zwierzątka

Gość gość
Jako uzytkowniczka photoshopa zauwazylam ze idealna cera to jeden z efektow tego programu (maska), podobnie jak zatarte rysy twarzy.rowniez fotografowie podobnie robia retusze.naturalne zdjecie wyglada nieco inaczej.niewatpliwie jest ladna, ale nie taka lala jak by sie wydawalo

Gość gość
Czy dużo dziewczyn na insta prezentuje w ten sposób swój posag biologiczny? To trochę smutny świat ....

Gość gość
A niby dlaczego ma za niskie czoło ? Powinna mieć czoło jak Frankenstein według was ?

Gość gość
Dla mnie jest totalnie zwykla, i to dziecko jeszcze

Gość gość
Straszna. Mocno zrobiona, malo urodziwa.

Gość gość
Już zazdrosne bazyle się zlecialy, ona zwykła ? Pokaż mi taką polke chociaż jedną , ja jestem kobieta ale nie jestem zazdrosna o ładniejsze ode mnie , trzeba się umieć pogodzić że są ludzie ladniejsi od nas , niestety wielu facetów i kobiet jest tak zapatrzona w siebie że nie dopuszczają myśli że miliony ludzi łatwiejszych od nich

Gość gość
10.29 - W ogólniaku takich dziewczyn masz na pęczki, naprawdę. Ta nie jest brzydka, jest b.delikatna, ale też jest pospolita. Akurat w naszym kraju dominuje ten typ - brązowe proste włosy, jasna cera.

Gość gość
Bo jest piękna , ja też nie zazdroszczę super urody bo wiem że są piękne kobiety i brzydkie

Gość gość
15:28 wvrazowe włosy i jasną cerą tak , ale Polki nie mają takich ładnych twarzy , większość Polek ma pociagla szczurza twarz , spiczasty długi nos i ogólnie taka pospolita urodę

Gość gość
poprostu dałny to ewolucja. bedziecie zgodnie z boska tora wp*****lac kleiki z pszenżyta. normalne wystarczy zapłodnić matkę. odrzuć. jak nic bylo rzymskie prawo. no widzisz INRI. błąd co do zwyczaju. kumasz ze jeszua nazaret ra josef. system obalasz jak google wpisz google.il nie zgadza sie poprostu juz bez jaj 4. jest 1 2 4 5 czyli 0 i 0. robi to sie 2 1 i masz 12 - 9. chodzi o zwiazek 8. 3 i 13. reaktor epizodyczny. ok? musze ci przyznac ze mnie przywita ron arad.

Gość gość
Zanim otworzylem wiedzialem, ze to bedzie jakas kolejna tyczka o urodzie 14 latki. Nie wiem co to za moda sie zrobila na kryptopedofilie, ale jest to obrzydliwe. Przeciez ona nawet jak kobieta nie wyglada. A gdzie piersi, gdzie biodra, gdzie pupa?

Gość gość
niestety wielu facetów i kobiet jest tak zapatrzona w siebie że nie dopuszczają myśli że miliony ludzi łatwiejszych od nich xxx to że są miliony łatwiejszych ode mnie to akurat wierzę :D

Gość gość
11.27 - A pociągła szczurza twarz to jaka ? Bo w sumie jak ktoś ma okrągłą to słyszy, że ma pospolitą pszenno- buraczaną twarz. Niektórym podoba się sercowaty, ale inni znów mówią, że przypomina kosmitę, bo broda jest taka spiczasta. Tak się zastanawiam czy istnieje kształt twarzy , który nie jest okrągły i nie jest pociągły i nie jest sercowaty i wszystkim się podoba ?

Gość gość
12:10 jest ja podobno mam taki kształt twarzy ze ciężko określić no i ludzie mówią że jestem ładna

Gość gość
Mocno zwykla, spodziewalam sie pieknosci o ciemnych wlosach,duzych oczach,pelnych ustach,no takiej piękności, a tu zwykla gimbusiara ja daje 7/10 ladna ale zadna pieknosc

Gość gość
Duże usta to mają pawiany, czarne włosy to ma 95 % populacji , oczy ma przecież piękne bo są duże ale lekko skośne a nie takie wylupiaste okrągłe galy jak u zydowki

Gość gość
Bardzo ładna figura o pięknych proporcjach, twarz przeciętna, w liceach jest mnóstwo ładniejszych od niej. Ciekawym zjawiskiem jest wyszukiwanie dziewczyn w necie do jazdy na ręcznym przez męskie odpady nazywane tu przegrywami skupionymi na seksie, gdy nie ma żadnej pod ręką to przynajmniej patrząc na ekran łapka. Żenujący jesteście panowie.