Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak apetytu po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś miał podobnie? Miesiąc temu urodziłam dziecko i straciłam apetyt. Zdiagnozowano u mnie anemię, zaczęłam właśnie przyjmować żelazo. Czy to może miec związek? Kiedy wróci do normy?

Gość gość
Ja tak mialam. Ale to było.związane ze stresem, nowa sytuacja, wymagajace dziecko. Bierz zelazo jak masz zalecone. Myślę ze przejdzie

Gość gość
Ja właśnie miałam odwrotnie. Czułam się tak wyczerpana i bardzo głodna, mogłam zjeść konia z kopytami. Na szczęście po tygodniu przeszło. Myślałam, że wszystkie kobiety tak mają.

Gość gość
Ja też nie miałam apetytu mimo że żelazo bylo w normie, strasznie schudłam nic nie jadlam mimo kp, to chyba przez szalejace hormony

Gość gość
Ja nie miałam apetytu, bo niestety ojciec dziecka, z którym byłam 6 lat zostawił mnie w ciąży. Byłam więc całkowicie sama po porodzie i do domu też wróciłam sama i niby tylko jedno dziecko, a miałam urwanie skarpetek. Ciepły posiłek zjadłam dopiero po tygodniu, jak była u mnie położna i zajęła się synem. Ogólnie jednak byłam w takim stanie, że nie chciało mi się jeść, schudłam przez miesiąc tyle, że ważyłam mniej niż przed ciążą.

Gość gość
23:03 Jak wróciłaś ze szpitala sama z noworodkiem? Nie masz rodziców, przyjaciół nikt ci nie pomagał?

Gość gość
Rodzice mieszkają za granicą, koleżanki mam, ale nie na tyle bliskie żeby być ze mną po porodzie. Do szpitala i ze szpitala wróciłam sama.