Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak i gdzie sprzedac ciuchy jak jest ich cholernie duzo?

Polecane posty

Gość gość

Macie jakis pomysl? Na Allegro kiepsko sie sprzadaja, trzeba placic prowizje i wszystko dokladnie obmierzyc, zrobic sliczne zdjecia, a potem jeszcze isc na poczte. Na Olx tez trzeba wszystko obfocic, a ludzie masowo umawiaja sie i nie przychodza. Zas lumpeksy... zenada. W jednym komisie babka kazala mi przywiezc wszystkie lumpy swiezo wyprane i wyprasowane, to sobie wybierze. Nie mam samochodu. Wiec mowie, przywioze takie jakie sa (nie brudne, bo z szafy, ale prane np. pol roku temu, albo pogniecione bo byly spakowane w kartonie). Pani wybierze, a ponownie wybiore i wypasuje te co maja szanse sie sprzedac. To nie. Drugi lumpeks, kosmiczne wymagania: maja byc wyprane, wyprasowane, bez plamek, dziurek i placa 1-2zl. Nie oplaca mi sie zalatwiac transportu i kupowac proszku, ani tam jechac, zwlaszcza, ze mam ciuchy marek typu H&M, Orsay, Max Mara, Benetton, Warehouse, ogolnie gl. lepsze i gorsze sieciowki i nie tylko, generalnie ciuchy chodliwe, majace powodzenie. Okolo polowa jest nowa, wiekszosc to len, bawelna, skora. Np. nowe szpilki, ktore kupilam za 200zl... juz pedze sprzedac je za zlotowke. Za te kwote to chyba tylko dziurawe, poplamione, nie wyprane i jak sama odbierze... Nie zycze sobie jakichs kosmicznych cen, ot 10-20zl, a za szczegolne rarytasy typu te szpilki, nowe spodnie skorzane 50zl. Macie jakis pomysl moze? Wymiany nie sa teraz organizowane, ale tam nikt nie chcial kupowac, wiekszosc chciala wymienic stare szmaty na cos fajnego.

Gość gość
Rozdaj w Żaganiu

Gość gość
Po co na pocztę???

Gość gość
Bo same sie nie wysla, a w niektorych miejscowosciach nie ma paczkomatow.

Gość gość
po co tyle kupowałaś?

Gość gość
Bo kiedys bylam zakupoholikiem, a poza tym sporo dostalam, gl. od Ciotki i od przyjaciolki.

Gość gość
Chetnie przyjme od ciebie te ubrania za darmo. Po co masz sie meczyc w sprzedaz? A dwa skoro duzo rzeczy dostalas to w prawie masz je oddac za darmo

Gość gość
też kogoś obdaruj

Gość gość
A nie ma u Was w mieście wyprzedaży garażowej? U nas co kilka tygodni są takie organizowane na bazarze. Każdy może przyjść i sprzedać co jest mu nie potrzebne.

Gość gość
Tym osobom, od których je dostałam, też coś dałam. To raz, a dwa, potrzebuję kasy. Gdybym je chciała oddać za darmo, to po prostu wywaliłabym na śmietnik. Po co tracić czas na umawianie się z kimś?

Gość gość
Jak sie bd mi oplacalo to moge przyjechac po nie tylko maja byc czyste i wyprasowane jak nowe zadnych plamek i posortowane

Gość gość
Nie, nigdzie czegos takiego nie znalazlam. A w jakim mieście to jest?...

Gość gość
Sa bez plamek i byly prane po noszeniu, ale niektore dawno i za te cene na pewno ich prasowac nie bede. Nie mam czasu. Nie oplaca mi sie.

Gość gość
Za darmo mi je wyslesz to moge zwrocic koszty wysylki.

Gość gość
Warszawa Wesoła, ale też w wielu innych miastach. U nas ludzie skrzykneli się na fejsbuku, okazało się że jest potrzeba takiej wyprzedaży, organizator pogadal z "władzą" i mamy co kilka tygodni.

Gość gość
Fajna sprawa. Gosc 22:33 nie dziekuje, zbytek laski :)