Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis widzialam na miescie kobiete w stringach..szok i zniesmaczenie..

Polecane posty

Gość gość

mozecie mi nie wierzyc ale dzis w krakowie na miescie widzialam babke po 30stce ,ktora paradowala w stringach bo nie mozna nazwac tych majtek spodenkami..pierwszy raz cos takiego widzialam na ulicy..rozumiem na plazy ,ale w miescie??facetom wkolo az oczy wychodzily..babka miala totalnie caly tylek na wierzchu..i szla dumnie z podniesioną glową..zero wstydu..a dupa niezbyt ladna i z rozstepami...jak mozna tak wyjsc na ulice??nie rozumiem.. to nie byly takie modne teraz spodenki gdzie widac posladki..to byla poprostu cala dupa naga i tylko o***t zasloniety..cos ohydnego..

Gość gość
jaj pitole...ja wczoraj widziałam mocno przy kości mamuśkę, w sumie nawet łądna dziewczyna, ale właśnie w za krótkich szortach jeansowych i jej pośladki było widać, uda grube z cellulitem, masakra...

Gość gość
Tez widziałam i chuj mnie to obchodzi.

Gość gość
ja widze ze sto takich lasek dziennie na mieście i nie robie afery. widac ,że jstescie ze wsi i was to tak dziwi. ja widze nagie tylki u kobiet ,ale te kobiety maja sliczne te tyleczki i wysportowane bez celulitu i zbednego tluszczu pokazuja bo maja co pokazac. duze i brzydkie tylki w za krotkich szortach to ewenement.

Gość gość
Jak nosisz takie spodenki to znaczy, że chcesz być wyroochana analnie na 2 baty w krzakach

Gość gość
ja nie wiem co one chcą pokazać brzydkiego du/pala? nie wiem...naprawdę...szukają bolca moim zdaniem

Gość gość
"ja widze ze sto takich lasek dziennie na mieście i nie robie afery. widac ,że jstescie ze wsi i was to tak dziwi." Jak nowoczesność, miastowość tak ma wyglądać to ja już wole ciężką, zapadłą wieś, zabitą dechami.

Gość gość
Zobaczcie sobie w grafice google: ariel winter. Chodzi do szkoły z doopa na wierzchu jak prostytutka. Ale może w USA to norma...

Gość gość
Nie mają komu pokazywać, to pokazują wszystkim na ulicy.

Gość gość
Z moich obserwacji wynika że im grubsza i zaniedbana dupa tym większe parcie na obnazanie się.

Gość gość
A co, boicie się ze Wasz Janusz się skusi na taką czy o co ta burza? Jaki jest powód oburzenia??? Estetyka-rzecz gustu i innym Wy możecie się nie podobać i może ich coś razić w Waszym wyglądzie. Erotyka-jeden podnieci się a inny nawet nie pomyśli a dzieciom wszystko jedno bo w takich kategoriach nie pomyślą. Zazdrość-załóż jak Ci tak szkoda.

Gość gość
Zazdrość o brak gustu? Ulice to nie plaża żeby dupskiem świecić. Po prostu niesmaczne ale oczywiście zawsze znajdzie się ktoś kto wmowi innym zazdrość.

Gość gość
a ja widze same ladne i zgrabne posladki w takich szortach

Gość gość
Jakie to szorty?poproszę linka

Gość gość
20:03 A jednak plaża bo im zabronić nie możesz :D Nic z Twojego biadolenia bo taka moda i już.

Gość gość
Moda często jest beznadziejna ale takie łosie jak ty lykna każdy szajs myśląc że są stylowe.