Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wazycie

Polecane posty

Gość gość
a ja 61 i wydawało mi się za dużo , zaczęłam sie odchudzać ale odpuściłam i teraz koszmar ...waga 118 kg przy wzrości 166

Gość gość
kobieta 32 lata wzrost 155 waze 44

Gość gość
Zartowalam :)

Gość gość
40+ , 168/58-61

Gość gość
176, 76 kg, kobieta 39lat

Gość gość
Ale szczuplutkie jesteście dziewczyny

Gość gość
Ja 24 lata, 160 cm wzrostu i 53-54 kg. Chciałabym mieć o jakieś 8 kg mniej.

Gość gość
nie wiem jak to mozliwe, ze wiazac tyle chcialabys miec z 8 kg mniej, chyba, ze jakos dziwnie Ci sie to rozklada. Na waze 54 przy 166 i nosze rozmiar czasem xs, ale zazwyczaj s i kazdy mi mowi, ze jestem za chuda a ty chcesz 8 kg mniej :O

Gość gość
Szczuplutkie i seksowne :(

Gość gość
150 kg

Gość gość
170/60

Gość gość
te, co pisza 50 kg klamia, bo kobita po 40 tce wazy ok. 80 albo ponad 50 kg waza takie filigramowe, ktore przez cale zycie tyle waza

Gość gość
Po 50, 169 cm. i 65kg.

Gość gość
"te, co pisza 50 kg klamia, bo kobita po 40 tce wazy ok. 80 albo ponad 50 kg waza takie filigramowe, ktore przez cale zycie tyle waza" X Niby dlaczego kobieta po 40 ma wyglądać jak spaślak? Co za głupoty wypisujesz - ja mam 44 lata i waze 50kg. A niby ile miałabym ważyć przy wzroście 161. Tylko w ciążach wazyłam więcej (62kg).

Gość gość
33 lata, 168cm, obecna waga 57kg, odchudzam się teraz, wymarzona waga to 54 kg. Kilka miesięcy temu wazylam 61 kg.

Gość gość
Nie rozumiem skad poglad, ze po 40 kobiety waza i wygladaja jak slonice. Ja utrzymuje te sama wage (z wylaczeniem ciazy) od 25 lat. Tyle samo ( czyli 63 kg przy 174cm) wazylam majac 18 lat jak i teraz. Udaje sie ale trzeba sie troche przypilnowac.

Gość gość
jestescie zdrowe jak konice gdybyscie mialy np. cos z sercem, hormonami ciekawe czy tak samo byscie piprzyly

Gość gość
A to jak się ma problemy z sercem to się tyją. Przy problemach z sercem wybitnie nie jest wskazana nadwaga - to bardzo obciąża serce.

Gość gość
10.52 a bylas chora na serce osoba, ktora ma chore serce najmniejszy wysilek kosztuje ja krocie iomdlenie podczas kiedy zdrowy kon cwiczy dlugo i ma pozadany efekt wiec sie zamknij!

Gość gość
13.04 taka osoba świadomie powinna się odżywiać, by badziewie nie przytyć, co do ćwiczeń, umiarkowany, kontrolowany, systematyczny wysiłek po 15 -20/30 minut dziennie jest wskazany, nie mówię o przedoperacyjnych stanach

Gość gość
Jak masz chore serce to może skończ z tymi nerwami bo Ci zaszkodzą. Mam męża chorego na serce, który jest szczupły. Jak się ktoś nie obżera to nie będzie gruby. Może trochę więcej kultury.

Gość gość
34lata kobieta 173cm około 60 kg

Gość gość
13.15 jest taka wada... nie zycze ci babo wstetna - badziwiu!

Gość gość
10.40 - I co Tobie daje ten jad ? Przecież, to nie jest wina ludzi na tym forum, że Ty masz problemy zdrowotne. Ja też mam różne problemy, to znaczy, że mam syczeć na Ciebie, bo być może w moich problemowych obszarach Ty radzisz sobie lepiej niż ja ?

Gość gość
16.15 badziewie wyskoczyło samoistnie, bo pisałam z telefonu, co do reszty to zamiast marnować energię na krzyk - poćwicz. Mam 2 choroby serca i wadę, wysiłek mnie męczy, ale jesteśmy świadomi i dojrzali, wiemy na ile możemy sobie pozwolić, delikatnie ćwiczę i lepiej się dzięki temu czuję, nie objadam się, jem na co mam ochotę, nie mam nadwagi, tłuszczyk owszem i z nim walczę.