Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Garnki na 40 urodziny od męża

Polecane posty

Gość gość

czy może być większa żenada?

Gość gość
Nie może. On może dla siebie kupił te gary? Mój raz mi kupił patelnię, jak yeblam za nim tym,, prezentem", to już nigdy więcej nie powtórzył błędu z serii sprzęty domowe na urodziny.

Gość gość
Dodam, że komplet za 98 zł. I mądry nie rozumie dlaczego się tym nie zachwycam, a wręcz jestem wściekła. Wolałabym nic nie dostać.

Gość gość
Musisz zrobić coś bardziej lub mniej drastycznego z tym prezentem bo już na każde urodziny będzie Ci kupował tego typu rzeczy.

Gość gość
Ładnie zapakuj i poczekaj na jego urodziny dodając do kompletu patelnie.

Gość gość
Aż się zasmiałem :D

Oj tam :) Garnek się zawsze przyda Liczy się pamięć nie prezent :D 40-sci skończyłam w styczniu, dostałam tylko kwiaty :)

Gość gość
"że komplet za 98 zł" X A przezroczyste pokrywki mają?

Gość gość
Ja bym c***indo kupił kilo landrynek a nie patelnie:-P :-D

Gość gość
Nosz kurfa, lepsze kwiaty niż gary! Zaraz pęknę ze śmiechu. Każdy dzień powinien się zaczynać od takiego ubawu. Chłopy - jełopy hahaha.

Zapewne mają plastikowe uchwyty :) Ja bym się cieszyła z takiego prezentu Nie ma się co śmiać ;) Może sama sobie kup coś fajnego? Ja kupiłam sobie ciuchy i perfumy :)☕

Gość gość
Mają szklane pokrywki. Też wolałabym kwiaty, nawet te z Biedronki niż te podłe garnki. Ma on urodziny we wrześniu, to mu kupię paczkę proszku do prania, aby sam sobie prał swoje gacie. Nie dość, że kończę 40 lat, co jest przybijające, to jeszcze te garnki. Zaproszę jego znajomych i im opowiem o wrażliwość męża.

Gość gość
Zielonakawa, pamiec to tez prezent. Taki prezent oznacza, jak ktos ciebie traktuje

Dlaczego przybijajace? :) Pół roku jestem starsza od Ciebie Wiesz jaki apetyt jest na życie?:P:D Na seks? Nie ma się co rozczulać Czas leci i tego nie zmienimy Idź do kosmetyczki Na zakupy Ciesz się chwilą i uśmiechnij się 🌼 :)

Gość gość
Postaram się zapamiętać by na 40 garow nie kupić, a odkurzacz robot może być?

Z każdego prezentu bym się ucieszyła :) Nawet z zestawu kawowego Liczy się pamięć nie prezent :classic_cool: Prezent możesz sobie kupić sama 😴

Gość gość
Zaraz padne... Nagotuj w tych garach żarcia, postaw je na stole i powiedz znajomym że nie mogłaś się oprzeć żeby nie pochwalić się prezentem od męża,niech się częstują. Widzę to oczami wyobraźni buahahaha. P.s Autorko sorry, ale nie mogłam się powstrzymać, a przy okazji, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

Ja też zostawiam życzenia urodzinowe ;) Zdrowia bo to najważniejsze Cierpliwości i spełnienia wszystkich marzeń 🌼 Uszy do góry :)

Gość gość
Dziękuję za życzenia. 40-cha to bliżej niż dalej. Jutro po pracy idę do knajpy, sama i mam wszystko gdzieś.

Gość gość
9.05 To zależy jaki temperament ma lub będzie mieć twoja żona, w moim przypadku wystarczylby jeden tego typu prezent a na 100% byłby skierowany przeciwko mężowi. Poważnie mówiąc, też wolałabym kwiaty niż jakiś bubel kuchenny.

Gość gość
Nie idź sama, weź jakieś kumpele, w grupie zawsze raźniej i weselej. Nie psuj sobie samopoczucia tą gafą, faceci w pewnym wieku mają ograniczenia myślowe, musisz mu tylko dobitnie powiedzieć co o tym myślisz a na przyszłość napewno się poprawi. Swoją drogą, piszesz to z pewnym żalem, a jednocześnie nie można się powstrzymać od śmiechu. Jutro odreagujesz sytuację i będzie ok.