Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W którym dc wyszedł wam test pozytywny?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jak w temacie. W którym dniu cyklu test ciążowy pokazał wynik pozytywny i przy jak długich cyklach?

Gość gość
Up

Gość gość
Nie liczylam dokladnie dc , ale tydzien przed spodziewanym okresem - czysto, dzien po spodziewanym.okresie - czysto, kolejny test zrobilam 6 dni po spodziewanym okresie i dopiero wyszla slaba kreska. Dwa pierwsze testy mialy czulosc 10 jednostek ( jakkolwiek sie nazywaja) ten pozytywny mial czulosc 25 jednostek, kolejny test juz z gruba krecha, nie mial napisane ile czulosci, albo niewypatrzylam.

Gość gość
28dc- dzień planowanej miesiączki, 3 dni wcześniej miałam plamienie implantacyjne

Gość KarolaFasola
Mi wyszło w 40 dniu cyklu przy nieregularnych miesiaczkach.

Gość gość
W 30 dc

Gość gość
4 tydzien, 3 dzien (czwartek, pamietam jak dzis) w dniu spodziewanego okresu (wtorek, ten sam tydzien) mialam krwawienie implantacyjne. Dopiero po tygodniu lekarz mogl potwierdzic ciaze.

Gość gość
4 dni przed okresesem...mega czuly test

Gość gość
W dniu spodziewanej miesiaczki wyszedł negatywny, 3 dni po wyszła blada kreska. W drugiej ciazy tez 3 dni po spodziewanej miesiączkę, ale tym razem cień bladej kreski, cudem dojrzałam pod światło i to mega czuły test. Po 2ch dniach juz była blada kreska, lada dzień rodze 2gie dziecko.

Gość gość
Pierwszy pozytywny test bladzioch nad bladziochami czułość 10 w 23 dniu cyklu. 25 dzień cyklu dwa tłuściochy były. Cykle 27 dniowe idealne nawet bez jednego dnia odchylu a owulacja 15-16 dzień cyklu potwierdzona testami owu (w 14 dniu test owu pozytywny i tak się utrzymał do 16 dnia) nie wiem jak to możliwe ze wszystko tak mega szybko poszło dla mnie to nielogiczne. 25 dc beta z krwi 50,42

Gość gość
W 26 dc (cykle 28 dniowe) bardzo blada kreska na ultraczulym tescie, widoczna tylko pod swiatlo, z porannego moczu. Dwie godziny pozniej poszlam na bete z krwi i jej wynik byl okolo 98 mU/ml. Kilka dni wczesniej mialam krwawienie implantacyjne.

Gość Grey owl
Zrobiłam dzisiaj test w 27 dc i wyszły dwie kreski. Cykle 26-31 dniowe.

Gość gość
Przy 27 dniowych cyklach pozytywny test z krwi w 28 dniu, przyrost po dwóch. Potem wizyta u gina w 6 tygodniu i 2 dniu, biło serduszko.