Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćOnnnnnn

koziorożec kobieta

Polecane posty

Gość gośćOnnnnnn

Wszystko rozpatruje „na zimno” :( mnie i bardzo rzadko popełnia błędy Co zrobić aby flirt przerodził się w miłość ?

Gość gość
to głazy som

Gość gość
Obojętnie czy to k czy m .. To tak trudny znak że czasami lepiej wrzucić na luz.

Gość gość
Koziorożec , to najbardziej pracowity znak w całym Zodiaku. Znak, który należy dobrze poznać, aby nie wyciągać pochopnych wniosków na jego temat. Koziorożce są z pozoru wyniosłe i nieprzystępne, w życiu okazują się być oddane, lojalne i kochające aż po grób! Jesteśmy zorientowane na realizację wytyczonego celu,nie poddajemy się ,lubimy najwyższą jakość. Pracujemy jak szalone.Jesteśmy szczere, czasami aż do bólu.Ambicja to nasze drugie imię.Jesteśmy lojalne w stosunku do innych ludzi.Zanim nas zranisz uważaj, bo nigdy nie wybaczamy ani nie zapominamy.Lubimy się kochać ,jak kochamy to na zabój. Słabi faceci nie mają u nas szans. Pochlebia nam ich zainteresowanie, ale nie chcemy mieć ciężaru u boku. Silni nie dadzą się zdominować i tacy są nam potrzebni. Zawsze postawimy na swoim, niezależnie od przeszkód, rozczarowań i opóźnień.

Gość gośćOnnnnnm
gość dziś Eheee :( snobistyczna , ze skłonnośćismi do władzy Czemu nie mogę jej zdobyć :( ?

Gość gość
Kobieta Koziorożec cudowną partnerką, która zawsze wspiera swojego ukochanego. Jednak zdobycie jej serca to dla wielu droga przez mękę. Szansę na szczęście u boku tak wymagającej kobiety mają jedynie wytrwali i konsekwentni panowie. Kluczem do serca koziorożca jest zaufanie. Mężczyzna nie może nigdy złamać danego słowa, okłamać partnerki czy zdradzić jej. Raz utracone zaufanie nigdy nie zostanie odbudowane.

Gość gość
nie warto Koziorożec nie wierzy w miłość od pierwszego wejrzenia, nie należy więc szybko i w sposób jednoznaczny zaginać na niego parol. Aby go zdobyć potrzeba przekonania, cierpliwości i dużo dobrej woli. Można przeżyć romans z Koziorożcem, ale wyjątkowo rzadko ma on szansę przekształcić się w coś trwałego i jeśli zdarzy się wam [na wasze nieszczęście] zakochać się w nim bez wzajemności, natychmiast wskaże wam, czasem nawet dość brutalnie, gdzie jest wasze miejsce.

Gość gość
Koziorożec wyznaje " sukces jest tryumfem uporu"

Gość gość
Super w łóżku :) Polecam :)

Gość gość
18.04 chamie polecać to możesz list na poczcie :-(

Gość gość
Miałem żonę koziorożca. katastrofa, kłótliwa, chce dominować, bezkompromisowa, egoistyczna.lepiej ją zostaw!

Gość gość
Ehh zostało złamane serce :(

Gość gość
Do koziorozca pasuje panna i byk.

Gość Degość
Do silnej kobiety koziorożca pasuje mezczyzna ryby. Pany i byki mogą być ale nie zawsze taki zwiazek udaje sie. Ja jestem wymagająca ale tylko w kwesti damsko-męskiej, resztę ogarnę sama i nawet lepiej bo sama wiem jak dobrze to zrobić. W zyciu nie potrzebuje partnera bo do interesów mam odpowiednich ludzi do zycia potrzebuje kogoś kto zmiękczy mnie, ktoś przy kim wycisze sie, ktoś kto jest spokojny i cierpliwy. Jak kocham to na zabój ale muszę wiedzieć, ze jestem jedyna kobieta a do tego uwielbianą. Nie robię awantur i nie czepiam się pierdół do póki jest mi dobrze i nie podejrzewam zdrady a jestem wyczulona nawet na zdradę emocjonalną. Myślę, ze ciężkie jest życie ze mną i tylko niektórym to odpowiada :) ale potrafię to wynagrodzić w łóżku :)

Gość gość
Egoistyczne,zapatrzone w siebie

Gość gość
Ogólnie będzie ciężko, chyba najgorszy ze wszystkich znaków nie to żebym w to wierzył, ale fakt jest taki,Heh jesteś twardy to będzie dobrze a jak przysłowiowe ciepłe kluchy to daj sobie spokójPrędzej czy później Cię zdominuje i nie będzie miło

Gość gość
JA mam córkę kozę i wiele z tego co tu napisano się zgadza , ale nie jest aż tak okropna i zaborcza jak to się tu opisuje i da się z nią żyć bez jakiegoś większego zdominowania przez nią -oczywiście trzeba być powyżej średniej jakiś taki 'twardszy ' niż inni przeciętnie twardzi , a miękkich rzeczywiście niezbyt szanuje

Gość gość
Jestem kozą, mój mąż jest bykiem i dogadujemy się bardzo dobrze od wielu lat.