Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy spotkalyscie sie z takim zboczeniem ?

Polecane posty

Gość gość

Przyjechalam za granice, obcy kraj,obce miasto,zero znajomych tylko rodzina. Jakos tak palnelam podczas ktoregos wieczoru ze musze sobie kogos poszukac. Na co 2 kuzynow zaczelo sie do mnie przystawiac. Jeden nastawiony na seks, drugi zachowuje sie jak moj chlopak,mowi ze sie martwi o mnie, zebym nikogo nie poznawała, takie bzdury-ja mam 25 lat,a nie 15 a oni cos takiego. Ten jeden bezposrednio mi zaproponowal seks [omg :o] a drugi robi podchody, podrywa mnie :o To sa najblizsi kuzyni... synowie siostry mojego ojca.

Gość gość
jakie zboczenie ? każdy by chciał kuzynkę bzyknąć

Gość gość
podejrzewam, ze przez wiekszosc zycia nie mieliscie regularnego kontaktu? nie widywaliscie sie zbyt czesto, co?

Gość gość
Z kuzymami już można się nawet żenić według prawa i dzieci będą zdrowe, to legalne.

Gość gość
Znaczy sprawdź w prawie czy ta linia to już legalna czy kazirocywo.

Gość gość
Ale co to ma wspólnego z wątkiem? Ona nie ma ochoty na bliższą relację z kuzynostwem.

Gość gość
No własnie, ja nie wiem czy wy jesteście niepelnosprawni na umysle piszac takie rzeczy ? Nie wychowywalismy sie razem, widzielismy sie tylko kilka razy w zyciu ale oni maja swiadomosc bliskiego pokrewienstwa :(

Gość gość
Ale może już w tej lini można więc wtedy w czym problem? Jeśli dzieci będą zdrowe brak kary więzienia a można nawet brać ślub to w czym masz problem? Tworzysz własne kaziroctwo które nie istnieje? Każdy jest poktewnym Adama i Ewy więc trzymaj cnotę do śmierci...

Gość gość
Mialam chlopaka czubku.

Gość gość
W tym problem że ona nie ma ochoty na to. Czego Ty tu nie pojmujesz? Rozumiesz co czytasz bo chyba nie bardzo.

Gość gość
Nie ma ochoty bo tworzy własne prawo, kuzyn i kuzynka są krewnymi w IV stopniu linii bocznej a więc bzykanie i ślub cywilny legalne a kościelny trzeba zgodę księdza czyli dać 5000 zamiast 500. I wszystko jak źle pisze to mnie poprawcie.

Gość gość
Art. 201. Kazirodztwo Kto dopuszcza się obcowania płciowego w stosunku do wstępnego, zstępnego, przysposobionego, przysposabiającego, brata lub siostry, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. X Sprawdź czy pasuje do nich jak nie to możecie się bzykac

Gość gość
19:11- dziekuje ;* same zboki tu

Gość gość
Zgodnie z art. 14. § 1. Kodeksu rodzinnego i opiekuńczego nie mogą zawrzeć ze sobą małżeństwa krewni w linii prostej (dziadkowie, rodzice dzieci), rodzeństwo (brat lub siostra) ani powinowaci (teściowe, zięciowie) w linii prostej. W kręgu osób wymienionym w cytowanym przepisie nie ma kuzynów lub dalszych kuzynów.

Gość gość
Co wy tu wypisujecie, skoro ja napisalam że nie chce. Nawet gdyby byli obcy to nie interesują mnie jako faceci.

Gość gość
dziś czemu zboki ja miałem odwrotną sytuację to kuzynka chciała mnie na męża nawet powiedziała to matce... Ja zdania nie miałem bo mimo, że ją lubiłem to wiedziałem że za życia jej ojca to nie przejdzie. Później zmalazla męża.

Gość gość
Ty wyzej jestes c**a, gdyby ci zalezalo i bys walczyl to pewnie bylby na poczatku niesmak czy nawet konflikt ale z czasem by sie pogodzil chyba ze dziecko jest niewazne dla niego a ty moze straciles milosc zycia chociaz z kuzynka to tak dziwnie

Gość gość
Up wiem szkoda gadać drugiej takiej nie znajdę nie ma szans bo bardzo wysoko postawiła poprzeczkę innym dziewczyną od majątku przez charakter po urodę.

Gość gość
Nie dość że to kuzyni to jeszcze gówniarze. Współczuję.

Gość gość
gość dziś Co wy tu wypisujecie, skoro ja napisalam że nie chce. Nawet gdyby byli obcy to nie interesują mnie jako faceci. Proszę :-) Cały czas dajesz do zrozumienia że nie masz ochoty na taką bliską relację z kuzynem a ci dalej swoje... :-P Banda prostaków. Musisz jasno i wyraźnie zakomunikować kuzynostwu że nie ma takiej opcji i nie interesują Cię jako mężczyźni.

Gość gość
gość dziś Nie ma ochoty bo tworzy własne prawo, kuzyn i kuzynka są krewnymi w IV stopniu linii bocznej a więc bzykanie i ślub cywilny legalne a kościelny trzeba zgodę księdza czyli dać 5000 zamiast 500. I wszystko jak źle pisze to mnie poprawcie. Ty jesteś naprawdę tak głupi czy tylko udajesz? Dziewczyna nie ma ochoty na taką znajomość i niech to w końcu dotrze do twojej małej głowy. To że masz fantazje i urojenia zostaw dla siebie dziecko.

Gość gość
zboczonona to ty jestes najpierw mowisz ze szukasz kija do pupy a pozniej ze jednak maggi do zupy

Gość gość
A może jednak spróbuj najpierw jednego a później drugiego. Może ci się spodobają. Ja bym tak zrobiła. No chyba, że chcesz z dwoma na raz. To też może być ekscytujące.

Gość gość
Nie ma ochoty bo błędnie myślała że to coś zboczonego złego i kazirocznego a jest inaczej, droga wolna dzieci będą zdrowe.

Gość gość
A co to za kraj ze oni tacy hej do przodu sa ? To nie jest zboczenie to jest molestowanie, uważaj na tych czubków, bądź asertywna i po prostu krótko z nimi bo debile maja cos z deklem. Rozumiem jeden ale obydwaj? Uważaj na nich-serio

Gość gość
gość dziś Nie ma ochoty bo błędnie myślała że to coś zboczonego złego i kazirocznego a jest inaczej, droga wolna dzieci będą zdrowe. Myślenie jajami Tobie nie służy, autorka nie chce takiej znajomości bo jej nie interesują kuzyni. Jak byś nie był funkcjonalnym analfabetom to byś zrozumiał co czytasz.. :-P A tak pozostaje pisanie głupot, pewnie miał byś ochotę na kuzynkę? Wątpię tylko czy ona miała by na to ochotę. Swoje marzenia zostaw dla siebie erotomanie. A teraz idź zwalić małego B-)

Gość gość
gość dziś A może jednak spróbuj najpierw jednego a później drugiego. Może ci się spodobają. Ja bym tak zrobiła. No chyba, że chcesz z dwoma na raz. To też może być ekscytujące. Spróbuj ze swoim ojcem, bratem itd kogo obchodzą Twoje zboczenia :-P

Gość gość
Pudło to kuzynka miała kiedyś na mnie :) mam nadzieję, że się pobzykaja bo czemu nie?! Nie jest dziewica niech korzysta :p

Gość gość
Spróbuj ze swoim ojcem, bratem itd kogo obchodzą Twoje zboczenia jezyk.gif X Tego prawo zabrania grozi do 5lat więzienia nie można ślubu jest to kaziroctwo i 50% szans na zespół downa u dzieci, naprawdę nie widzisz różnicy?

Gość gość
gość dziś Spróbuj ze swoim ojcem, bratem itd kogo obchodzą Twoje zboczenia jezyk.gif X Tego prawo zabrania grozi do 5lat więzienia nie można ślubu jest to kaziroctwo i 50% szans na zespół downa u dzieci, naprawdę nie widzisz różnicy? A wiesz co to ironia :-P Następny co nie rozumie słowa pisanego B-)