Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaiteresowanie młodszych

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat i bardzo pociągają mnie młodsi faceci. Zaczęłam preferować przedział wiekowy 17-21 lat. Zauważyłam, że tylko u takich mam głównie powodzenie. Zawsze zastanawiało mnie dlaczego właśnie wolą mnie młodsi. Podobno wyglądam na około 20 lat, nie jestem bardzo dziecinna ani też bardzo dojrzała, a działam na nich prawie jak magnes. Dlaczego tak może być?

Gość gość
zadałaś głupie pytanie. Kto cię wychował ? pytam retorycznie.

Gość gość
Mam to samo. Z tym, ze mam juz 26 lat a podobają mi się młodsi, nawet tacy 18 do 22 lat zwykle. Faceci w moim wieku i starsi są w większości brzydcy, maja juz łysine, piwne brzuchy, bardzo ciężko spotkać faceta 25+ w miarę chociaż przystojnego i zadbanego. Za to młodsi maja ładne rysy, swieze twarze, zwykle wysportowane sylwetki...tyle ze dla mnie to gowniarze bo ja już się zbliżam do 30stki :\. Każdy mi daje mniej lat, średnio 20-23, mam młode rysy twarzy, nie pije i nie pale, faktycznie sama sobie nie dalabym 26 lat ale czas leci i w ogole odpuszczam sobie szukanie faceta bo znalezienie kogoś fajnego w tych czasach kto nie starszylby wyglądem (nie mowie ze modela!) graniczy z cudem :(..