Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćja

Smolisty stolec*****eczenie o***tu

Polecane posty

Gość gośćja

Wszystko zaczęło się rok temu, kiedy zaczęło mi bulgotać i przelewać się w jelitach. Pojawiły się także domieszki krwi na papierze toaletowym, więc poszłam z tym do lekarki. Skierowała mnie do szpitala, gdzie wszystkie badania wyszły dobrze i do domu dali mi jakieś tabletki na gazy w jelitach, ale i tak nie pomogły. Z czasem te uciążliwe bulgotanie ustało, ale też nie do końca. Potem pojawił się świąd i pieczenie o***tu oraz uczucie wilgotnosci w miejscach intymnych. W dodatku zaczęło boleć mnie serce i lewa ręka (wcześniej nigdy nie miałam problemów z sercem). Byłam z tym u lekarza i miałam robione ekg, nic nie wyszło. Dostałam tabletki przeciwbólowe ale też nie pomogły. Teraz to serce i lewa ręka wciąż mnie pobolewają, a do tego nieustannego dyskomfortu o***tu się przyzwyczaiłam. Dzisiaj się przestraszyłam, ponieważ zauważyłam, że mój stolec jest koloru czarnego, wpadającego w ciemnozielony. Dodam, że nie biorę żadnego żelaza czy coś. W ogóle wydaje mi się, że odkąd pojawiło się bulgotanie w jelitach, kał stał się inny, taki bardziej "bobkowaty". Może ktoś ma pojęcie, co to może być? Przepraszam, że tak chaotycznie, ale naprawdę jestem zmartwiona i chciałabym wyzdrowieć. W dodatku mam 16 lat i jednak wstydzę się powiedzieć o tym świądzie i stolcu mamie, ale wiem że będę musiała.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować