Gość gośćja Napisano Lipiec 22, 2018 Wszystko zaczęło się rok temu, kiedy zaczęło mi bulgotać i przelewać się w jelitach. Pojawiły się także domieszki krwi na papierze toaletowym, więc poszłam z tym do lekarki. Skierowała mnie do szpitala, gdzie wszystkie badania wyszły dobrze i do domu dali mi jakieś tabletki na gazy w jelitach, ale i tak nie pomogły. Z czasem te uciążliwe bulgotanie ustało, ale też nie do końca. Potem pojawił się świąd i pieczenie o***tu oraz uczucie wilgotnosci w miejscach intymnych. W dodatku zaczęło boleć mnie serce i lewa ręka (wcześniej nigdy nie miałam problemów z sercem). Byłam z tym u lekarza i miałam robione ekg, nic nie wyszło. Dostałam tabletki przeciwbólowe ale też nie pomogły. Teraz to serce i lewa ręka wciąż mnie pobolewają, a do tego nieustannego dyskomfortu o***tu się przyzwyczaiłam. Dzisiaj się przestraszyłam, ponieważ zauważyłam, że mój stolec jest koloru czarnego, wpadającego w ciemnozielony. Dodam, że nie biorę żadnego żelaza czy coś. W ogóle wydaje mi się, że odkąd pojawiło się bulgotanie w jelitach, kał stał się inny, taki bardziej "bobkowaty". Może ktoś ma pojęcie, co to może być? Przepraszam, że tak chaotycznie, ale naprawdę jestem zmartwiona i chciałabym wyzdrowieć. W dodatku mam 16 lat i jednak wstydzę się powiedzieć o tym świądzie i stolcu mamie, ale wiem że będę musiała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach