Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majuchnaa

sklep internetowy dla potrzebującej

Polecane posty

halko halko! Przychodzę z prośbą. Szukam dobrego sklepu internetowego z ubraniami. Proszę o Wasze opinie. bo tyle tego jest , że nie wiem na który się zdecydować. Potrzebuje sukienki na wesele dobrej koleżanki. Zależy mi na jakości no i nawet na cenie :D. Każde zakupy stacjonarne, to dla mnie katorga... dlatego chce tym razem sobie tego oszczędzić. I nie polecajcie mi aliexpress bo pewnie przyjdzie mi jakiś worek z aluminium w którym się ugotuje :P A i rozmiary żeby troszkę większe były. Ktoś? Coś?Pomożecie?

serio??? jesteś pewna, że chcesz kupować sukienkę na wesele przez internety?

A co w tym złego że dziewczyna chce kupić sukienkę przez internet???????? Ja kupowałam na ali ubrania, fakt czekałam długo ale w końcu przyszlo i nawet były spoczko. Ale rozumiem że aż tak dużo czasu nie masz?

Gość BasiaBi
no ja bym się bala ze przyjdzie mi cos o kształcie firanki albo wora na ziemniaki wlasnie... nie jestem przekonana do zakupów ubrań przez internet po prostu. Będzie cos nie tak i potem weź się mecz z tym zwrotem, kontaktem z nadawca itd... chyba szkoda czasu i nerwow.

Szkoda czasu na zakupy przez Internet czy szkoda czasu na dlugi czas oczekiwania na przesylke? Jeżeli się trafi na spoko sklep , to uwierz ze nie ma z tym w ogole problemu. Ale to trzeba raz się odwazyc, a potem to już nie chce się w ogole kupować w normalnych sklepach ;)))

Dzięki wielkie za interesujące informacje. Z całą pewnością przydadzą mi się one ;)

oesu idz se do jakiegoś hm czy innego reservda kup se kiecke , teraz sa przeceny i nie zawracaj ludziom d***. co za nieporadna dzewucha

Gość lukiernatorcie
nieporadna bo szuka sklepu w necie żeby kupić sobie sukienke ?????? HHEHEHEHEHEHE no nieźle

To może ja wtrace swoje 2 grosze. Tak samo jak ty byłam negatywnie nastawiona do zakupow przez internet. Trafilam na sklep modimoda.pl i musze przyznać ze jest naprawdę ok. Ubrania sa tanie ale przy tym fajnej jakości, nie takie chińskie szmatki. Zamawialam już pare razy i wszystko było ok. Dostawa calkiem sprawna, kontakt ze sklepem także. Nie maja drogich ubran, widziałam ze teraz sa nawet jakies promocje wiec można "zaryzykować" choć przy takiej kwocie to żadne ryzyko.

Gość lukiernatorcie
z ciekawości weszłam na strone która podałaś. Ej, spoko ciuszki. Ale strasznie dziwne ze są aż takie tanie. Jakiś haczyk? Bo nigdzie nie spotkałam się na wyprzedażach żeby były takie promki. To jakas chinszczyzna smierdzaca?

Jezusie, nie wiedziałam , że wywołam taką żywiołową dyskusję. Jednak komentarze typu , że jestem nienormalna że chce zamówić sukienkę przez internet są zbędne :D. Ale dziękuję za odpowiedzi, ;). Kokosanka, a możesz powiedzieć coś więcej? Zostało mi nie dużo czasu i wolę się nie zawieść :(.

Gość gość
Zalando, masz za darmo wysyłkę i zwrot, podane są szczegółowe wymiary no i ciuchy znanych marek.

Gość majuchnaaa
Chodzi mi o coś w przystępnej cenie. Tą kieckę to ja założe pewnie raz na to wesle i już nigdy nigdzie w niej nie wyjdę. Jeszcze buty by się przydały i jakaś nowa torebeczka, więc koszty trochę są :(.

Gość lukiernatorcie
to może zobacz to co napisała kokosanka. Sama przejrzałam stronke i musze przyznać ze wszystko wygląda naprawdę zachęcająco. Ale tam sa takie ceny ze chyba można wyprobowac? jak myślisz? Kokosanka nie wciskasz nam ściemy? hehe

Gość kokosankaa
Kochane, ja zamawiałam sukienki bo są po dyszku i parę koszulek. W sukienkach teraz chodzę, przez te upały. Muszę przyznać, że materiał jest naprawdę w porządku, są przewiewne. Moje ulubione to te w typie hiszpanek. Jeszcze planuje zamówić sobie jakieś buty i torebkę i zobaczyć cze te też przetrwają.

Chyba was Bóg opuścił żeby proponować dziewczynie kupno sukienki przez Aliexpress albo inne chińskie sklepiki Przecież to wyrzucenie pieniędzy na marne! Jasna sprawa, że przyjdzie coś co kompletnie odbiega od opisu z aukcji. Ja głupia koza kiedyś się skusiłam, bo zdjęcia strasznie zachęcały ale chyba nie muszę mówić, że przyszło w zupełności nie to czego oczekiwałam?. Dziewczyno lepiej wydaj trochę więcej pieniędzy ale przynajmniej będziesz mieć coś co ma jakość i dłużej w tym pochodzisz.

Gość majuchnaaa
niby tak... ale to sukienka dosłownie na jeden wieczór i nie interesuje mnie duża cena, na pewno nie dam 200 zł np.

witam dziewczyny, z uwagą prześledziłam wasz wątek i aż oczom nie wierze, że któraś z was poleciła mój ukochany sklep :D. Ja także z czystym serduszkiem Majuchnaa polecam Ci sklep: modimoda.pl. Zamawiam tam już od dłuższego czasu i nie jestem zawiedziona. Polecam Ci, zwłaszcza, że teraz są tam fajne promocje. Ja zaopatrzyłam się tam w ubrania na lato (głównie sukienki) , chyba jakiś boom na to maja bo tanie:D ) i plecaczek. Chodzę w tym już od czerwca i jest calkiem dobrze. Jak zobaczyłam na początku cene, to stwierdziłam ze a co tam zamówię. No jak tylko przyszła mi pierwsza paczka, to już wiedziałam że nie będzie ostatnia :P. Może i tam znajdziesz coś na wesele skoro mówisz, że szukasz czegoś taniego i na raz. Pozdrowionka.

Gość mmniamnie
Dlaczego ciągle polecacie dziewczynie jakieś chińskie sklepy? Przecież to nawet na szmatę się nie nadaje. Nie lepiej sobie uzbierać trochę szmalu i serio jak wspomniałam kupić coś lepszego??? Przecież może przyjść Ci coś czego nie będziesz chciała założyć i co wtedy? Ja nie jestem zwolenniczką tego typu zakupów. Widzę jednak, że dużo osób to robi z aprobatą. No, ale to już Twoja sprawa. Ja swoją opinię wyraziłam.

Gość majuchnaaa
za wszelkie pomoce i powyrażane opinie na temat zakupów przez neta dziękuję :) zaraz zobaczę co tam mi poleciliście :) weselicho już niebawem także biorę się za sprawdzanie :)

Gość patkaakochan
i jak kochana? popatrz sobie tam gdzie mówiłam :) mam nadzieję, że coś Ci się spodoba bo i ja chyba sobie zamówię jakąś kieckę znowu . jezu ten mój zakupoholizm! ale jak coś jest tanie no to nic nie poradzę, że korci :D :D :D :D :D :D

Gość majuchnaaa
właśnie przejrzałam sobie sklep co tak bardzo polecacie i kurcze, ta cena to nie jest jakiś haczyk? bo chyba niemożliwe, żeby sukienka kosztowała 10 zł !!!!!!! czy te ubrania są zrobione z aluminium ? :D

Gość kokosankaa
Uwierz, że worek na ziemniaki ci nie przyjdzie, aluminium też nie ;)). Jeżeli ci się jakaś spodobała, to zamów sobie i zobacz bo inaczej się nigdy nie dowiesz , a tak to będziesz już wiedziała . Ja nie narzekam, jak widzę nie tylko ja :)). Przecież nie wydasz na to milion monet tylko pare złotych :)), to żadne ryzyko a jak ci się nie spodoba to oddasz komuś albo wyrzucisz ;)).

Gość lukiernatorcie
z tego wszystkiego to i ja skorzystałam heheh , zamówiłam sobie bluzkę z tego sklepu za jakieś 10 zł hehe to jakby za darmo więc płakać nie będę jak przyjdzie coś nie tak :P

Gość majuchnaaa
nooo dobra, to i ja biore się za przeglądanie i może coś sobie wybiorę :D

Gość gość
Dziś weszłam na tą stronę. Sukienki za 14 zł z groszami. Cuda niopisane. A na forum wrzawa bo ludziom pozwracali kasę i czekają na zamówienia. Nikt nic nie otrzymał. Dziwne to wszystko. Poczytajcie sobie opinie. http://forum.gazeta.pl/forum/w,567,166359268,166359268,Modimoda_sklep_internet_zna_ktoras_.html

no super, tylko że link któy wysłałaś nie ma żadnej zawartości... zresztą to może ja będę żałować a nie Ty , zresztą nie szkoda mi tylu pieniędzy

Gość gość
Czytałam tamto forum na gazeta.pl. Prawie wszyscy twierdzą, że otrzymali zwrot kasy następnego dnia, inni czekają miesiąc. Inni, że pomimo zwrotu kasy, czekają na paczkę. Nie mam pojęcia, na jakiej zasadzie to działa. Skoro otrzymali kasę, to jaka paczka? Nikt z tamtych osób nie potwierdził, iż dostał przesyłkę z zamówieniem.

Gość kokosankaa
Nie wiem o co chodzi serio. Skoro otrzymali zwrot pieniędzy to ja nie widze problemu. Ja swoją przesyłkę dostałam jakoś po tygodniu. Nie wiem od czego to zależy, wątpię bym miała tu jakiekolwike "szczęście". Jeżeli coś jest nie tak, to się kontaktuje ze sklepem i tyle. Ja miałam pozywtyne doświadczenie dlatego się z tym dziele