Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majuchnaa

sklep internetowy dla potrzebującej

Polecane posty

Gość majuchnaaa
a wzięłam sobie zamówiłam z modimody 2 kiecki i zobaczymy, jedna za 10 zł druga za 15 więc nooooo za taką cene to i jednej bym nie miała ;p jak nie będą dobre to wyrzucę i na slub pozycze cos od koleżanki ,trudno no ale trzymam kciuki ze jednak przyjdą w porządku :P

Gość gość
Jak otrzymasz paczkę, daj znać. Bardzo proszę, bo słyszałam różne opinie o tym sklepie :)

Gość gość
kokosankaa 2018.08.12 I wszystko zgodnie z opisem? Bo czytałam, ze osoby czekają miesiąc na przesyłkę i nic nie otrzymały. Niektóre zamawiały z wcześniejszego adresu. Modimoda. Teraz to Modi4moda. Bardzo proszę o szczegóły, bo jest kilka rzeczy, które wpadły mi w oko :)

Gość gość
Napisałam do nich pytanie odnośnie torebek. Zobaczymy, czy odpowiedzą.

Gość kokosankaa
Na przesyłkę trzebą trochę poczekać bo z tego co wiem, to mają sporo zamówień, moja pierwsza przyszła po około 1,5 tygodniu. Te ubrania mogę porównać do takich z pepco, kika czy z marketów a i tam są nawet droższe. Moje przeżyły pranie , więc chyba nie jest tragicznie. Zresztą chyba wiadomo, że jak masz sukienkę za 10 zł to nie przyjdzie Ci D&G ;). No ale mi to nie przeszkadza. Tylko zmierzyć się dobrze trzeba i porównać rozmiar z tabelą. Wiadomo.

Gość gość
A jest jakaś szansa na fotki tych ciuszków? Wiem, że to dziwne pytanie, ale tylko dwie osoby otrzymały przesyłki z tego co czytam na Kafe a reszta czeka już miesiąc [ forum gazety]

Gość vvvv

Jak chcesz postawić sklep na Shoper to warto porozmawiać z https://intle.pl/. Doskonale się orientują nawet w niszowych branżach. Odnalazłem agencję przez ich bloga. Sporo czytałem o brandingu, kreowaniu nowych marek i ich materiały niezwykle wartościowe, do tego bezpłatne. I tak po nitce do kłębka. Świetnie rozwinięty dział copywritingu dodatkowo. Warto zaufać, bo przekłada się realnie na sprzedaż.