Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Talia u faceta, co o niej sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Podam Wam moje wymiary. Mierzę się rano obwód klatki piersiowej 92cm obwód talii 76cm obwód bioder 89cm Więc u mnie jest 13cm różnicy pomiędzy tymi dwoma ostatnimi wymiarami. Spotkałyście się z czymś takim u facetów? Jak to sobie wyobrażacie? Czy dodaje takie wcięcie w talii u faceta choć trochę do atrakcyjności? Dodam że nie jestem gruby i wykonuję pewne ćwiczenia, ale nie są one ciężkie. I jeszcze jedno pytanie - czy widziałyście takie coś u facetów którzy są aktywni fizycznie, np uprawiają jakiś sport albo sztuki walki?

Gość gość
Pokaż zdjęcie a nie sie rozpisujesz. Facet z talia to dziwne zjawisko.

Gość gość
"Obwód bioder" co podałem mierzyłem tuż nad pośladkami, w miejscu gdzie jak się dokładnie "pomacuje" to nie czuć wgłębienia na kręgosłup, a ktoś mi tu napisał "Obwód bioder mierzy się w najszerszym miejscu tzn przez środek pośladków." Tam mam 95cm. Dodam że ja jestem facet, a nie kobieta, może one mierzą się w inny sposób. Może mnie ktoś w błąd wprowadza bo ja już nie wiem jak mam się mierzyć. OK, następnym razem zdjęcie wstawię a jak nie uzyskam zbyt dużo odpowiedzi to najwyżej popytam się kobiet na plaży ;)