Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwód po roku małżeństwa, kto przez to przechodził?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem od 3 lat, a mieszkamy od 2. Od ponad roku jesteśmy małżeństwem. Mąż jest człowiekiem, dla którego cały czas musi się coś dziać. Potrafi pracować dodatkowo w weekend, żeby zaoszczędzić dodatkowo na nowy samochód. Budujemy dom, ale w zasadzie to on buduje, a mnie wkurza kolejny wieczór spędzony na budowie i na rozmowach z wykonawcami. Poza tym wkurza mnie strasznie jego hobby - bieganie i rower. Gdy tylko jest w miarę ciepło na zmianę biega bądź robi trasy. Przez to ciągle jest zajęty. Przynajmniej nie ma problemu z alkoholem, za którym nie przepada i wakacjami, które chętnie organizuje. Jednak niestety zastanawiam się nad rozwodem. Mamy jedno dziecko, ale jest jeszcze małe i nie rozumie, co się dzieje.

Gość gość
A tego wszystkiego nie widziałaś przed ślubem i dzieckiem? Albo idiotka albo planowane wydymanie bogatego na alimenty...

Gość gość
nie dobraliscie sie, ja jestem facetem i tez by mnie denerwowala dziewczyna ktora nalogowo biega lub jezdzi na trowerze, ja bym wolal spokojnie wyjsc na spacer, do kina czy na do restauracji, bez pospiechu maz wie, ze Tobie przeszkadza jego hobby? kocha Cie mocno? rozwod bylby dla niego strasznym szokiem?

Gość gość
z jakiego domu pochodzi twoj maz czy byl alkohol czy rozbita rodzina