Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mam ubaw ze starych kobiet

Polecane posty

Gość gość

takie baby 40+ mnie podrywają, przystojnego, młodego samca który może mieć atrakcyjna 20 latke. Nie wiem co one maja w glowie i co sobie wyobrazaja, trochę mnie to bawi jak widze taka kobiete która probuje mnie poderwać, zagadują niby przypadkiem, mysla ze nie wiem o co im chodzi. Niby przypadkiem dotykaja mojego ramienia czy dloni, a jak wdychają powietrzem nosem gdy stoja blisko mnie, jak lokomotywa. Oj, takie stare a takie glupie

Gość gość
Weź przestań, a co to starym już podrywac nie można? Czuję że jutro mogę mieć dobry dzień... Ale wszystko zależy od jego zachowania :)

Pozycja jak najbardziej ok :) Wiek autora już nie ok :) Widzę wyraźny brak pokory Nadmuchane ego Niezrealizowane pragnienia Chętnych kobiet brak :D Co widać Dobrze, że masz synu nasze kobiece forum Forum starych bab :D:D

Gość gość
Ja to taką zadbaną 40 mógłbym wyr'uchać tak na raz. Ale musiałaby być zadbana i szczupła.

Gość gość
źle odczytujesz te spojrzenia kiedy patrzę na dwudziestolatka to nie mogę sie nadziwić ze to takie dziecko jeszcze kiedyś chłopak po dwudziestce to był mężczyzna a teraz to mleko pod nosem więc na pewno to nie podryw

Gość gość
zieloną 40 bym chciał mieć teraz obok siebie i pieścić namiętnie mmm

Gość gość
smarku idź spać

Gość gość
Orgazmòw :) ani jednego.

Gość gość
40 są fenomenalne, o ile są atrakcyjne, szczupłe i zgrabne ;) Miałem kiedyś kilka razy przyjemność z taką Panią i nie żałuję. Chociaż wtedy miała 38 a nie 40 ale też się liczy :D A mam 26 lat, wtedy miałem 24 ;)

Gość gość
Atrakcyjne, szczupłe i zadbane miało być ;)

Czas leci :) Niedługo będziesz miał jeden z drugim 40 lat I będziesz sikał poza muszlę Zdarza się Nie przejmuj się Tak być może lecz nie musi 😘 Każdy człowiek jest inny :classic_cool:

Gość gość
Coś ty ja zawsze na deskę.

Gość gość
Zielonkawa potem idziesz i wycierasz czy na stojąco.

Gość gość
Nie jestem autorem ale wszędzie mnie pełno :)

Gość gość
40 letnie baby kwicza i wyzywaja autora, marzy im się taki młody "alvaro"

Gość gość
hehe, niezły ubaw. A prawda jest taka, że takie dzieciaki mnie podrywają chociaż mam już pod 40tkę. Zawsze mnie to bawi, bo niby po co mi taki dzieciak? W łóżku nic nie umie (nie mam czasu i ochoty uczyć), pogadać nie ma o czym (bo co taki dzieciuch wie o życiu), zero kultury, zero polotu, zero znajomości życia, zero gestu i nawet na kawę cię nie zaprosi bo nie ma za co (no przecież nie będę za kasę jego rodziców pić kawy :)) Do niczego mi takie dziecko nie jest zatem potrzebne i nie uwierzę, że jakaś kobieta w zbliżonym wieku chciałaby takiego poderwać:) Dziękuję, pozdrawiam :)

Gość gość
22:17 sama prawda im coś się w tych niedojrzałych główkach poprzestawiało że tak myślą

Gość gość
A my mamy z Ciebie pajacu :D

Gość iviiii38
zgadzam sie z kims powyzej. Mnie tez takie chloptasie podrywaja, czego chca?? cholera wie, chyba nauki sexu..? tylko ktora by miala na to ochote? przeciez do lozka sie idzie dla przyjemnosci a nie po to zeby uczyc jakiegos mlokosa ze 4 sekundy to za malo :D

Gość gość
Idzie aby opròżnił sam jaja.

Dojrzała kobieta jest świadoma Seksowna Wie czego chce Nie gada non stop o pracy Nie gada o problemach z rodzicami Nie złapie na ciążę :D Same superlatywy :P Młoda=Nie mam zielonego pojęcia Zapewne ktoś zgłosił

Gość gość
Tak, tak hehe lepszy stary „Janusz” z łysina i piwnym brzuchem, na pewno demon seksu hahaha Kogo chcecie oszukać baby, marzycie o takim młodym, przystojnym facecie, tylko ze ci atrakcyjni wola młodsze dziewczyny haha

Coś tam Młoda było ale się zmyło :D Młody człowieku nie każda leci na boskie ciało i młodego penisa ;) Ja akurat nie, więc proszę mnie i kilka innych Pań 🌼 nie wrzucać do jednego worka :P;)

Gość gość
gość dziś nie dzieciaczku, po prostu wolimy facetów w naszym wieku, którzy coś sobą prezentują, coś umieją w łóżku. I wyobraź sobie, że jeśli kobieta jest atrakcyjna to przyciąga wzrok również atrakcyjnych mężczyzn w podobnym wieku. I jest wielu takich którzy są wysportowani, bez łysiny i bębna przed sobą. Ale z kim ja rozmawiam, co ty wiesz o życiu dziecko...:D

Nie mam pojęcia Młoda :) Nie mam ochoty użerać się z trolami :) Znowu z oddali grają na jakiejś zabawie pod gołym niebem :D Spać nie dają :) Odbiegam od tematu, przepraszam :)

Gość gość
Mi pierdzi jakimś kiblem pod oknem.