Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona po związku

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się kobieta, jest w separacji z mężem, na dniach się rozwodzą, wątpię żeby chciala teraz związku, Zaproponuję jej sex, a potem powoli doprowadzę fo tego zeby się we mnie zakochała i zwiazała ze mną, kobiety jak zareagowałybyscie w takiej sytuacji?

Gość gość
Ja bym się zgodziła na sex jeśli jesteś przystojny, na pewno po rozwodzie nie chciałabym wchodzić w związek

Gość gość
He?

Gość gość
Ode mnie byś dostał w ryja

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
Z seksu może bym skorzystała o ile byłbyś w moim typie pod każdym względem ale na pewno nie pakowalabym się w związek będąc w separacji. Chyba na łeb bym musiała upaść żeby się znowu w g****o pakować.

Gość gość
Kobieta w separacji jest na rozdrożu, przed sobą ma rozwód i chce jakoś go przejść. Na pewno nie szuka przygód by jej jeszcze mężuś nie zarzucił zdrady małżeńskiej. Daj jej czas aż będzie wolna.

Gość gość
Oczywiście że dam jej czas, ale muszę jakoś ją sobą zainteresować, jest atrakcyjna, jak będzie oficjalnie wolna to kandydatów przybędzie, czyli lepiej sex, związek pewnie ucieknie jak usłyszy

Gość gość
Możliwe ze wziełabym Cię pod uwagę, zależy jaki związek to był, skoro się rozwodzi to na pewno nie lekki, szanse masz marne

Gość gość
gość dziś a ty jestes wolna czy mezatka czy po rozwodzie? ile masz lat?

Gość gość
35 po rozwodzie Dlaczego?

Gość gość
Ja jestem kilkanascie dni po oficjalnym rozwodzie i nie mieszkalam juz z mezem ponad rok. Nie mialam oporow przed wejsciem w zwiazek ale szybko reagowalam gdy cos bylo nie tak zeby nie popelnic tego samego bledu wyboru nieodpowiedniego mezczyzny. Nie wiem ilu z was jest po rozwodzie ale nie zawsze jest tak ze ktos chce dlugo byc sam po. Niektorzy nie sa juz w zwiazku dlugo przed otrzymaniem oficjalnego rozwodu.