Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myślicie ze on jest szczery?

Polecane posty

Gość gość

Mam wątpliwości bo okłamał mnie kilka razy i pochodzi ze złego środowiska,opinie ma na niekorzyść Wiec dazyl do seksu ale gdy po raz kolejny powiedzialam ze nie, ze tylko w zwiazku to on mi ten zwiazek zaproponowal, chociaz wcale nie chcialam od niego nic i zadnych deklaracji. Mam watpliwosci czy to bylo podyktowane uczuciem...ale z drugiej strony ile mozna zwlekac jakbym z nim byla przeciez nie powiem ze poczekamy do slubu a nie chce miec poczucia wykorzystania. za bardzo sie szanuje

Gość gość
Ales ty glupia, powiedzial Ci ze jestescie w zwiazku, bzyknie Cie pare razy i po zwiazku.

Gość gość
Masz 6lat , 6 i pół Nosem sięgam ponad stół Mam kapturem z muchomorkiem Do przedszkola chodzę z workiem....

Gość gość
To kilka miesięcy zwlekaj i zobaczysz, bo ściemą i chęcią zaliczenia wieje na kilometr

Gość gość
22.26 dokładnie! Dla świętego spokoju zgodził się na związek żeby Cie przelecieć a potem i tak Cie zostawi!

Gość gość
Ile moze wytrzymac facet jesli chce zaliczyc?

Gość gość
Przecież ten facet wprost powiedział, że tylko seks go interesuje. Powiedz mu, że seks tylko po ślubie i zobaczymy czy się oświadczy