Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka na 1 randce oczekuje deklaracji od faceta, czy to jest normalne

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj o mało nie pokłóciłam się z dobra koleżanka. Otóż obie jesteśmy na etapie szukania faceta i randkowania, nie jesteśmy gówniarami, mamy kilka zwiazków za soba. Ona powiedziała, że na pierwszej randce pyta faceta czego od niej chce, jakie ma oczekiwania co do niej, jak widzi zwiazek i swoja rolę w nim, kiedy chce mieć dzieci, pyta o jego przeszłość, sytuację materialna, itd. Jak dla mnie to za ostro, za szybko i za dużo, sama bym uciekła gdyby facet mnie tak wypytywał! Jak na przesłuchaniu. Ona mówi, że właśnie o to jej chodzi aby już na wstępie przesiać "niechciany towar". Ja jestem zupełnie inna, randkę traktuję jako luźne spotkanie, staram się dowiedzieć o mężczyźnie jak najwięcej ale w delikatny sposób. Obecnie spotykam się z jednym chłopakiem i jak na razie lubię go, dobrze nam się rozmawia. Koleżanka wypytała mnie wczoraj o niego no i ja nie byłam w stanie odpowiedzieć na połowę pytań bo jeszcze tego nie wiem! Powiedzcie jaka Wy macie metodę randkowania? Czy ja jestem jakaś frajerka?

Gość gość
Nie pytam o dzieci, ale generalnie pytam o przyszłość, czy jest typem rodzinnym, czy woli się spotykać bez deklaracji i tak dalej. Po 30-tce jest już łatwiej, bo te rozmowy są bardziej konkretne.

Gość gość
A jak szukacie tych facetów? Jak się umawiacie na portalach rand

Gość gość
My też z koleżanka jesteśmy trochę po 30-tce. Ja wychodzę z założenia, że wszystko wychodzi w praniu, że facet i tak może nakłamać aby osiagnać swoje korzyści. Dla mnie licza się czyny a nie słowa i ja potrzebuję wspólnego czasu z facetem ab zobaczyć co z niego za "ziółko".

Gość gość
Ja tego obecnego poznałam w pubie, po prostu do mnie zagadał. Planowałam założyć jakieś konto na portalu randkowym ale w sumie to faceci sami się wokół mnie kręca. Zagaduja na ulicach, w sklepach. Koleżanka aktywnie nie szuka, jak ktoś ja zaczepi to odmawia, w pracy ma jakiegoś adoratora ale traktuje go ja powietrze. Ja nie wiem jak ona chce kogoś znaleźć.

Gość gość
ja jestem przegrywem i niech pyta

Gość gość
Najlepiej się oświadcz sama na wstępie...

Gość gość
ja mam brzydkiego małego penisa więc najlepiej jakby zrobiła loda na 1 randce czy jej taki pasuje jak nie to szkoda czasu