Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieczuły mąż

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem ponad 8 lat, od kilku lat po ślubie. On nigdy sam z siebie nie powiedział mi, że mnie kocha, no ale we wszystkich"gazetach" piszą, że faceci tak mają. Więc problem zignorowalam. Niestety nie słyszę też komplementów, z drugiej strony nie jestem na nie lasa więc również nie dbalam o to. Jednak chciałabym usłyszeć zwykłe "tak się cieszę, że Ciebie mam". Mówiłam o tym wielokrotnie, ale do tej pory nie doczekałam się. Nie dostaje również kwiatów bez okazji. Jedynie na walentynki, takie z Tesco. Często też nie dostaję prezentów z okazji imienin lub urodzin, bo on ciągle nie ma akurat kasy. Nadmienie, że ja zarabiam średnia krajową, a on kilka razy więcej niż ja, jest na wysokim stanowisku. Owszem zabiera nas na drogie wakacje, tego nie można mu zarzucić. Podczas wyjść do kawiarni sugeruje żebym piła tylko kawę, żadnego ciastka, bo szkoda kasy. Kupi mi coś w Żabce. Gdy wybieram frappe, która jest 2 zł droższa od latte, mówi że przecież tej nie lubię, choć nie jest to prawdą. Gdy ja stawiam bierze najdroższe dania z karty. Ok, z okazji rocznicy, gdy zaprasza to mogę zaszaleć. W seksie, prawie za każdym razem traci erekcję i wspomaga się ręcznie. Ja mam czekać. Nie lubi jak mu pomagam. Więc czasem czekam dwie minuty, co dwie minuty. Nigdy też nie przychodzi podniecony, zawsze trzeba go podkręcić. Po seksie wstaje i idzie do internetu lub przed tv. Zacznam czuć się samotna. Nie czuję się atrakcyjna ani nawet godna uwagi. Nie wiem jak to naprawić...

Gość gość
odejść od niego, nie zmieni się a Ty jestes nieszczęśliwa

Gość gość
Macie dzieci?

Gość gość
z jakiego domu pochodzi twoj maz ?

Gość gość
Mamy dzieci. Wychowywała go tylko matka.

Gość gość
Masz bogatego meza to zamknij sie!

Gość gggość
może ma kogoś na boku? sprawdzałaś?

Gość gość
Nie ma podejrzeń żeby miał kogoś naboju. Z pracy przyjeżdża od razu do domu. To raczej nie to. Tu raczej sprawę odgrywa charakter :/

Gość Duśka587
Zrób tak , aby był zazdrosny o ciebie ! Żeby to on musiał się zacząć starać o twoją uwage , a nie odwrotnie. Zamów kwiaty kurierem żeby on był akurat w domu i powiedz że niby nie wiesz od kogo są , ale są piękne. Wychodź częściej popołudniami z domu na kawę z kolegą bądź koleżanką. A jak to nie pomoże to powiedz że chcesz rozwodu. Nie możesz tak tkwić. Pozdrawiam trzymaj się kochana !