Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jeannine22

Problem z włosami :(

Polecane posty

Witam! Zwracam się do was z pewnym problemem dotyczącym moich włosów. Dokładnie chodzi mi o to, że włosy po prawej stronie głowy układają się dobrze, zaś po lewej rosną "centymetr w górę, a potem dopiero w dół :D". Wygląda to jakbym miała po tej lewej stronie 3 razy więcej włosów, a tak nie jest. Do tego przeszkadzają mi w codziennych czynnościach i źle wyglądają niezależnie od przedziałka. Ta przypadłość występuje też z tyłu głowy, przez co mam tam taki trochę "czubek". Mam włosy sztywne, proste, ciężkie do układania i długość trochę po niżej pach. Borykam się z tym od około 3 lat, od momentu kiedy zrobiłam sobie grzywkę na bok z przedziałkiem z lewej strony. Grzywkę już zapuściłam. 2 lata temu ścięłam 20 cm włosów (do brody) z nadzieją, że może coś się zmieni, ale to nic nie pomogło. Pianki i czesanie też nie pomagają. Kobitki jeśli, któraś z was miała podobny problem albo wie co można zaradzić proszę o porady. Jestem do tego stopnia zdesperowana, że mogę ogolić głowę na łyso po skończeniu szkoły, jeśli to by mogło zadziałać. Pozdrawiam cieplutko :)

Gość gość
Idż do jakiego fachowca