Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrywa mnie żonaty znajomy. To miłe a on jest

Polecane posty

Gość gość
13:41 Przecież wiem,że ty, nie musisz powtarzać ;-)

Gość gość
13.42 czytaj temat. Masz odpowiedź. "gość dziś 00.04 Podobał mi się odkąd go poznałam a wtedy nie miałam pojęcia że zajęty."

Gość gość
Uwaga na malusie foojarki, bo napadacie sie, a gość ma w majtach 13 cm we wzwodzie i bedzie klapa :D z takim mikruskiem nie ma dobrego seksu.

Gość gość
Ok,mój błąd. podziwiać i rozmawiać nikt nie broni,ksiądz też może być przystojny hee ale odkąd wie,że jest zajęty to sama powinna wyciągnąć wnioski jaki to typ faceta jeśli obrączka mu nie przeszkadza w podrywie. Podrywa ją raczej nie po to aby rozmawiać o robocie czy piłce nożnej.;-)

Gość gość
a trzecia piczka musiała o tym opowiedzieć reszcie piczek X Nie trzecia a pierwszy hooj :D

Gość gość
Tfu booy :D

Gość gość
OO to serdeczneee sooryy, Panie Hooojuuu ;-)

Gość gość
Niee ma za co szanowna pani piiiiczko. Lubię panią a w szczególności wspomnianą paniną piiczkę. ;) Ps. Pozdrawiam zawsze oddany chooooj.

Gość gość
jprdl

Gość gość
Jpdl tylko tyle? Nie ma chętnej piczki do rozmowy z takim jednym c***jem?

Gość gość
Za kudły takie lafiryndy i do ognia spalić. Mniej śmieci będzie na tym świecie. Bez litości... :)

Gość gość
a o czym dyskutować ze zwykłym chujem?

Gość gość od piiczek
15:04 to zwykły januszowy c***j nie jaaa.ja mam jaja. Dobra. Zostawmy to. P Chcesz spróbować?. Przekonać cię że się mylisz? Dajesz. Temat?

Gość gość
gość od piiczek dziś Mam tylko jedno zdanie o Tobie i każdy kolega i koleżanka z pracy wiedzą, że jesteś LAFIRYNDA I KU/RE/W/KA :) idź do żonkosia tyłek goły mu wystaw na widok bo taki przystooojnnyyy :p Dziwne to, że temu przystojnemu żonkosiowi udowodniłaś jak jesteś łatwą kobietą bez szacunku do siebie skoro pozwoliłaś się pocałować :) Teraz już masz przyklejoną łatkę.... Możesz się wstydzić ;)

Gość gość wkurfiony
Chola. Jezdem facet. Nie mówisz do autorki topiku. Z tego co napisała podrywał ją żonaty i nie wiedziała o tym. Nie jej wina. Twoja wina bo bluzgasz na niewinnych bliźnich swoich. Leć do księdza spowiednika i powiedz mu co tu uprawiasz. Po drugie jej doopa i zrobi z nią co zachce. A ty przestań wyzywać i wyżywać się na ludziach ty...pewnie kopnięta przez męża w rzopę babo. :o

Gość gość
No i posprzątane. ;) Nie wiedziałem że te baby takie zawistne. Mureny jedne.

Gość gość
gość wkurfiony dziś Nie chodzę do Kościoła i nie jestem starą babą. Mam 20 parę latek i w mojej opinii dla mnie jest lafiryndą. Żonkoś próbuje się dowartościować i sprawdza czy się podoba jeszcze innym kobietom -d**ek i do gazu z takim, nie szkoda mi urody takich osobników, którzy jak żonka nie patrzy szuka zabawy z innymi kobietami. Autorka wyznała żonkosiowi jak na spowiedzi, że jej się podoba i tu już jest jej słabość oraz brak szacunku do samej siebie, pozwalając się całować jakiemuś chłopakowi, którego nie zdążyła nawet poznać z charakteru i dowiedzieć się czy jest żonaty a już widać na pierwszy rzut oka, że jest zwykłym puszczalskim gnojem. Autorka rąk nie ma do cholery? Nie potrafi odepchnąć delikwenta tylko całować się z kim popadnie bo taki przystojny, że aż ma kisiel w majtkach? Masakra co za ludzie tylko kult wyglądu się liczy... Obrzydliwość nad obrzydliwościami. Rzygać mi się chce nad takimi ludźmi. Oboje są siebie warci niech się zarażają wenerami, ale debilka nigdy nie wygra z żoną ;)

Gość gość
A w pracy to się pracuje a nie flirtuje matoły, za niedługo będzie wycinka etatów, autorko szukaj nowej pracy bo już masz przyklejoną łatkę puszczalskiej d***** ;)

Gość gość
Zawistne i dlatego mężowie je zdradzają. Idą tam gdzie jest miło, bez nienawiści, wiecznego gderania i niezadowolenia. No i seksu raz na rok i to szybciutko, cichutko bo dzieci śpią :D same sobie winne

Gość gość
Na miejscu żony delikwenta podbiłabym oko mężowi a autorce wytargała włosy. Nic nie warte śmieci, nie potrafiące się dostosować do życia, chyba za mało bajek z morałami w dzieciństwie. Zero uczciwości i szacunku do swojego ciała i osoby.

Gość gość
A wiesz gość dziś Że ty nie piczka jesteś tylko wredna piiiiizda. :o 20 lat a myśli jak 70 letnia baba.

Gość gość
gość dziś Nikt mnie nie zdradza i nie mam męża a jestem zawistna i co teraz? Wyrażam swoje poglądy, że w dzisiejszych czasach brak czułości tylko mechaniczny seks, kult wyglądu i d****arstwo na każdym kroku, brzydzę się takimi ludźmi, a dla chłopaka swojego jestem zawsze uśmiechnięta, tańczę i jestem optymistką, potrafię być wierna jemu i samej sobie ;)

Gość gość
gość dziś Raczej jako szanująca się kobieta a nie 70 letnia :)

Gość gość
gość dziś Szkoda, że Ciebie rodzice nie wychowali, bez kultury pi/zd/ecz/ko ;)

Gość gość
15.41 Nie chodzi do kościoła, nie stara i nie umie czytać, gratulacje :)

Gość gość
mały romans nikomu nie zaszkodzi

Gość gość
17:30 więc koniecznie musisz na niego namówić swoją drugą połowę.