Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćetfbb

Płaska ziemia

Polecane posty

Gość gośćetfbb

Wy też daliście się nabrać na te brednie w szkole o okrągłej ziemi? Chcę poznać wasze zdanie w celu zbadania ludzkiej niewiedzy i tego jak bardzo media omamiły was wizją ziemi piłki.

Gość gość
Ja też wiem że ziemia jest płaska kolego. Szkoda że ludzie są ślepi i wierzą że żyją na jakiejś pilce

Gość Ehvb
Sci fun to kretyn on w ogóle coś skończył? Chyba tylko gimbaze. Nikt z nas nie będzie słuchał jakiegos dzieciaka na yt.sama przygladam się temu co mnie otacza i widzę że coś jest nie tak. Znam fizykę i umiem się nią posłużyć

Gość gość
Każdy wie że sci fun to program humorystyczny gość robi prowokacje dla beki.

Gość gość
Serio? Czemu nie potraficie zaakceptować tego że ziemia jest kulą?

Gość gość
Ziemia jest plaska

Gość gość
Płaska to jeet 12 latka jełopie:-P :-D

Gość gość
Ziemia jest płaska i ma kształt prostokąta, wystarczy na mapę spojrzeć by to wiedzieć :P

Gość gość
Skoro jest kula to czemu nie widać krzywizny? Czemu samoloty nie wylatują w kosmos? Czemu woda nie spływa na dół kuli, czemu nie wylecielismy w przestrzeń bo przecież wirujemy.

Gość gość
Jestem bylym pilotem. Nie wiem jaki kształt ma ziemia ale wiem że coś jest nie tak. Mamy specjalny system umożliwiający utrzymanie wysokości, po za tym są strefy gdzie nie wolno latać, nie raz widziałem słońce lub Księżyc poniżej samolotu. Pamiętam też że podpisywalem klauzule milczenia

Gość gość
Boże jak drażnią mnie takie tuki. Byliście w szkole i na pałe wykluliscie wszystko. Jak wam powiedzą wyskocz przez okno to skoczycie?

Gość gość
E pilot zmień leki i lekarza tez:-P :-D

Gość Esmeralda godlewska
Jakie macie dowody na kulistosc ziemi?

7:32 widac krzywizne ladnie na morzu gdy statek chowa sie za horyzont... Bo samoloty nie lataja 300 km nad ziemia, tylko 10 km nad ziemia townolegle do kuli ziemskiej (specjalnie nie napisalem plaszczyzny). Jak to ma splywac w dol kuli? XD woda w rzekach plynie z wyzszego poziomu do nizszego np z gor, do morza. :D Morze dlatego, ze nie wirujemy milion obrotow na sekunde?!

Chociazby zdjecia satelitarne NASA, relacje podroznikow, ktorzy OKRAZYLI KULE ZIEMSKA. A wy plaskomozgowcy jakie macie dowody za tym, ze ziemia to kosmiczny nalesnik i kosmos nie istnieje? XD

Gość gość
nasi przynajmniej okrążyli ziemię, a nie wymigiwali się 'bo nas wygonią , bo nie mamy pieniędzy' i pierdu pierdu Kolumb też wyprawiał się w nieznane i dotarł do Ameryki (która może wg was w ogóle nie istnieje :D) i nie potrzebował takich wymówek c***y z was i tyle