Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brain

biało czarne

Polecane posty

Gość brain

242

Gość gość
U ciebie brejn noł.

Gość i neł
u ciebie dawaj

Gość cyngle
mam regres watpie w piotra dziadka 11100000011101111110 czarny wiesz co to bajt? szesnascie zer

Gość gość
Wiekszego z**** na kafe nie ma.

Gość bedzie jak zajaram
i sie wkrecisz

Gość gość
Niemożliwe.

Gość 16 8 2
a jak jak wzrost i ellohaj to nie sofizmat tylko dogmat niemozliwe jest trzepanie sie lewa reka w trojkacie wyobraz sobie rachunek prawdopodobienstwa liczb calkowitych 6 i 64 nie nadarzasz nie masz prosta informacje alternatywe rozlaczna 8=2*1 czyli 64 8 i 1. czyli 32 i sie zastanow nad nosz ty nad bitem. kumasz palo kwantowym. ja enigmy nie lamalem. 32:8=4 dobre nie? wzrost arytmetyczny 2 i masz 00? kod. mój. mozliwe nie? cyfra 3 i dziekujemy moglem byc z toba na dnie dorwe tego patafiana z khatem choc to siano. 136?

Gość gość
Zmień dilera bo to jest w chuj słabe.

Gość zaczne pic
powiedz mi janusz co ci wynika z koniunkcji 0 1 1 0. 1 i jestes w d***e bo to lamie herca. masz 0 1 i co nie mam jak sie sk***ic. kumasz to jest po prostu dziesiat i sta. masz po prostu paradoks niewymiernosci 1 0. pole. czasowe. zakres normowania 01 zakres zastosowania 010. glupia sprawa ale nie slabe a moze byc. powiedz mi cos o eL. kumasz ze wklepujesz rom? wklep 8 bitów. niestety miniu ale marks mial racje z rewolucja. bedziesz mi skrecal blanty. zastanow sie nad miedzynarodowka rewizjonistyczna a zasadniczo pojeciem syntezy. maszyna czasu opiera sie na linearnosci norm. eli eli eifo. procesy iloczyny. taki wynalazek jak zegar to blad pomiarowy. 12